2Binsite Artikel Website
Image default
Financieel

Beleggen voor dummies

Beleggen voor dummies

Heb je nog weinig of geen kennis over het investeren in aandelen, opties of cryptomunten? Je bent niet de enige die wel wil beleggen, maar nog niet over de benodigde kennis beschikt. Voordat je gaat beginnen is het wel belangrijk om kennis op te doen. Beleggen voor dummies is frustrerend omdat je onnodig geld verliest. 

In 10 stappen succesvol beleggen

Om meer kennis over beleggen op te doen is het lezen van boeken of het volgen van een goede cursus essentieel. Gelukkig is het aanbod aan boeken groot en ook op internet is er genoeg te downloaden. Een van de waardevolle boeken over beleggen is het gratis te downloaden “In 10 stappen succesvol beleggen” boek van Harm van Wijk.

In dit boek zal je stap voor stap worden uitgelegd hoe jij moet beginnen met beleggen. Dit gratis boek is uitgegeven door beleggingsexpert Harm van Wijk. Harm is al meer dan 30 jaar actief in de financiële wereld en hij heeft zijn kennis inmiddels al aan duizenden cursisten overgebracht. Hij heeft meerdere beleggingsboeken uitgebracht en hij is de oprichter van het beleggingsplatform Beleggen.com

Trading Navigator Methode Review

Naast het uitbrengen van boeken heeft Harm van Wijk ook één van de beste cursussen op het gebied van beleggen opgezet. In de Trading Navigator Methode review lees je hoe je dankzij deze cursus eenvoudig leert beleggen.

Bij deze cursus is ook een tool inbegrepen die op basis van het algoritme jou signalen geeft wanneer het de beste tijd is om aandelen te kopen en te verkopen. Iedere beginner zou ik aanraden om met de Trading Navigator aan de slag te gaan. Je zult zien dat je jouw investering in deze cursus er in korte tijd weer uit hebt. Je hoeft namelijk alleen de rode en groene pijlen te volgen om op het juiste moment te traden.