2Binsite Artikel Website
Image default
Eten en drinken

Your Choice Catering Almere

Your Choice Catering Almere

Op de mooiste dag van je leven, je trouwdag, wil je alles tot in de puntjes verzorgd hebben. Met name kwalitatief goed eten zullen je gasten waarderen op die dag. Je hoeft niet bang te zijn dat jouw budget niet voldoet, er zijn genoeg mogelijkheden om dit waar te maken. Het team zorgt dat jullie gasten netjes bediend worden en jij hebt alle aandacht voor je dierbaren. Omdat je al zoveel moet regelen voor je grote dag, neemt Your Choice Catering Almere graag een grote zorg uit handen: de catering. Het maakt niet uit op welke locatie, omdat jij zelf de aankleding uitzoekt.

 

Eigen stijl

Your Choice Catering heeft alles in huis om jullie stijl geheel uit de verf te laten komen. Er zijn tal van attributen te huur, zoals stoelen en tafels. Daarnaast kun je ook de kleuren en de soort muziek uitkiezen. Of je het nou klein en intiem wilt vieren of groots en meeslepend, de cateringservice past zich hieraan aan. Allerlei soorten diners kun je kiezen naar jouw smaak, of kies voor een barbecue als je het wat informeler wilt. Voor de receptie kun je uit verschillende borrelhapjesarrangementen kiezen. Wil je zeker zijn dat alles naar wens is? Samen met je ouders kun je van tevoren een proefdiner krijgen.

 

Locaties

Natuurlijk bepaalt je locatie een groot deel van de sfeer op je bruiloft. Op de website van Your Choice Catering kun je een lijst vinden met locaties. Van een oude kerk tot een oud kasteel of museum, de materialen van de cateringservice geven er een chique uitstraling aan. Zelf hoef je je nergens zorgen om te maken, want alles is geleverd en staat klaar als jij aankomt. Nadat je hebt kunnen genieten van het feest, wordt alles ook weer netjes opgeruimd door het team. Sfeerverlichting en geluidsinstallaties voor speeches behoren ook tot de mogelijkheden. Op deze manier maak jij jouw dag uniek en onvergetelijk.

 

Amusement

Zijn er vee kinderen aanwezig op je bruiloft? Of zou je willen dat in de late uurtjes het feestje losbarst op de dansvloer? Dan bied Your Choice Catering een scala aan amusement. Een DJ of liveband, een springkussen of suikerspinmachine. Kijk op de website http://www.cateringservice-almere.nl/ voor meer informatie over amusement. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw bruiloft in ieder geval niet vergeten wordt, ook niet door de kinderen.

http://www.cateringservice-almere.nl/private-dinners.html