2Binsite Artikel Website
Image default
Eten en drinken

Sushi bestellen bij dit restaurant in Hilversum

Heeft u zo’n zin in om sushi te bestellen? En bent u op zoek naar een restaurant in Hilversum waar u de lekkerste sushi kunt bestellen? Plaats dan uw bestelling bij restaurant Su. Op de kaart van dit restaurant vindt u de lekkerste, maar ook de meeste exclusieve sushi. Er is veel keuze, waardoor u altijd uw favoriete sushi kunt bestellen. Ze hebben voor ieder wat wils, van sushi met komkommer, zalm of kip tot aan California rolls.

Ook voor vegetariër de lekkerste opties

Eet u graag plantaardig? Dan vindt u bij dit restaurant in Hilversum ook diverse vegetarische opties. Proef dan sushi met komkommer of avocado maki. Houdt u meer van grote stukken sushi? Dan is de crispy vegan roll iets voor u. Deze rol bestaat uit avocado, komkommer, bosui en dan geserveerd met een overheerlijke unagi saus. Ook als u meerder rollen wilt uit proberen zit u bij dit restaurant goed. U kunt namelijk een divers menu bestellen van 25 rollen. Zo kunt u alle uramaki-rollen proeven en genieten van diverse specials. Bestel uw favoriete sushi bij restaurant Su.

Geniet ook van heerlijke wokgerechten en andere maaltijden

Bent u niet zo van de sushi? En klinkt een wokmaaltijd als muziek in uw oren? Dan kunt u ook uw eigen gerecht samenstellen bij dit restaurant. Hierbij kunt u kiezen uit vlees of vis met een eigen gekozen saus. Ook als bijgerecht is dit heerlijk. Dit restaurant in Hilversum rekent niet de hoofdprijs, u kunt namelijk genieten van voordelige gerechten met een heerlijke smaak. Gaat u liever een avondje weg? Dan kunt u bij restaurant Su ook langskomen om te genieten van een all-in concept. U kunt namelijk 2,5 uur onbeperkt eten. Neem een kijkje op hun website en ontdekt welke gerechten u bij dit restaurant kunt nuttigen. Plaats een reservering online!