2Binsite Artikel Website
Image default
Eten en drinken

Ridderkerk Catering

Ridderkerk cateraar

 

Ridderkerk cateraar is je samenwerkingspartner voor elk feest of eetpartij. Ze weten door hun jarenlange ervaring precies wat een klant wil en nemen daarvoor alle tijd en moeite om specifieke eisen door te spreken. Het is een cateraar die staat voor service en kwaliteit en dat zie je terug in hun werk.

 

Ridderkerk cateraar heeft uiteenlopende klanten en kan op zowel zakelijke feesten, lunches en diners van dienst zijn als wel de particuliere klanten bieden wat ze willen. Ridderkerk cateraar voelt goed aan wat een klant wil en wat een klant nodig heeft. Met hun 25 jarige bestaan hebben ze inmiddels  al zo veel verschillende opdrachten mogen uitvoeren dat er niets is wat ze niet kunnen realiseren.

 

Op het gebeid van catering bieden ze buffetten aan. Deze buffeteten kun je zelf samenstellen al naar gelang het aantal gasten en het budget wat je hebt. Er zijn koude buffetten en warme buffetten. Daarnaast zijn er ook speciale buffetten die aansluiten opeen bepaald thema. Wil je geen buffet dan kun je kiezen voor een walk in dinner of wil je het wat exclusiever, dan is een private dinner meer wat voor je.

 

Met een private dinner worden jij en je selectieve gezelschap verwend door een privé kok die een zorgvuldig uitgekozen menu voor je zal voorbereiden. Ridderkerk cateraar gaat dus verder dan het aanbieden van hapjes en drankjes en zorgt ervoor dat de gehele avond een fijne invulling krijgt.

 

Ridderkerk cateraar biedt voor elk wat wils aan. Wil je het niet erg uitgebreid en houd je niet van toeters en bellen? Wellicht is een receptie dan wel iets voor jou. Met een receptie heb je een aantal hapjes en drankjes die je laat uitserveren en biedt je daarmee je gasten toch heerlijk eten en houd je het voor jezelf overzichtelijk en betaalbaar.

 

Voor de zakelijke klanten heeft Ridderkerk cateraar ook uiteenlopende buffetten en bedrijfslunches die ze aan kunnen bieden. Voor de zakelijke klanten kijkt Ridderkerk cateraar natuurlijk ook naar een juiste invulling die bij de filosofie van het betreffende bedrijf past. Samen met jou kijkt Ridderkerk cateraar wat bij het bedrijf past en wat ze de zakelijke klanten of medewerkers kan serveren.

 

Kijk zelf op hun website en laat je informeren over de verschillende mogelijkheden die Ridderkerk Cateraar je te bieden heeft. Op http://www.ridderkerkcatering.nl/ vind je al hun diensten terug en kun je voor meer informatie contact met ze opnemen.