2Binsite Artikel Website
Image default
Eten en drinken

Relatiegeschenken voor je personeel

Hey jij daar! Graag stel ik ons even voor. Wij zijn borreldoosje.nl en gespecialiseerd in het geven van relatiegeschenken voor jouw personeel of relatie. Dit doen wij nu inmiddels 2 jaar en we hebben voor veel leuke bedrijven hun personeel een bedankje opgestuurd. Bij ons kan je onder andere terecht voor:

De nummer 1 specialist in relatiegeschenken

Ons doel is om je personeel een glimlach op hun gezicht te bezorgen. Dit doen we door veel zorg en aandacht te besteden aan het inpakken van de pakketen, zodat het een unieke uitstraling krijgt. Samen in overleg met jou bepalen we de inhoud van het pakket. Ga je meer dan 50 producten bestellen? Dan kan je van ons een video op maat ontvangen. In deze video gaan wij vervolgens je pakket unboxen, zodat je precies weet wat je collega’s thuisbezorgd krijgen.

Samen bepalen we de verzenddatum

Heb je een specifieke bezorgdatum in je hoofd? En wil je dat je collega’s voor een bepaalde datum de pakketten in huis moeten hebben? Dit kan je bij ons aangeven. Wij denken altijd goed met je mee en kijken samen naar de beste verzendmethode. Wil je de pakketten op 1 locatie bezorgen? Dan zorgen wij dat de pakketten netjes op 1 locatie bezorgd worden. Wil je de pakketten bij de medewerkers thuis bezorgen? Dan zorgen wij ervoor dat de pakketten bij de medewerkers worden bezorgd. Je ontvangt altijd een track & trace code, zodat je zelf goed te pakketten in de gaten kan blijven houden. Verras je personeel met een uniek geschenk!

https://borreldoosje.nl/