2Binsite Artikel Website
Image default
Eten en drinken

Purmerend catering

Een ervaringsverhaal van een bedrijf dat catering Purmerend heeft ingehuurd

Om weer te geven hoe prettig de samenwerking tussen catering Purmerend en jou kan verlopen, hebben wij een aantal van onze klanten gevraagd onze samenwerking te beschrijven aan de hand van een ervaringsverhaal. Hieronder staat een verhaal waarin wordt beschreven hoe de samenwerking, de voorbereiding en de dag zelf verliep, zodat je een idee krijgt van hoe het in zijn werk kan gaan.

 

De samenwerking

Wij hebben contact opgenomen met catering Purmerend omdat wij een bedrijfsfeest gaven. Wij hadden een activiteit gepland voor in de middag en wilden daarna lekker met zijn allen gaan eten op die locatie. Op die locatie was een zaal en een keuken aanwezig, evenals stoelen en tafels. Verder was er niks en daarom was het in onze ogen een goed idee om een cateraar in te huren. We zagen het namelijk niet zitten om zelf te gaan koken of om met zijn allen naar een restaurant te gaan. Wij hebben ons budget en onze wensen doorgegeven aan catering Purmerend en zij hadden vrijwel direct een plan voor ons. We voelden ons erg gewaardeerd en onze wensen konden vrijwel allemaal verwezenlijkt worden. Hoe de avond zelf ging verlopen, waren wij benieuwd naar, maar wij kunnen positief terugblikken.

 

De voorbereiding

Op de dag zelf hadden wij in de ochtend afgesproken met catering Purmerend om alles door te nemen. Op de locatie waar het zou plaatsvinden kwamen zij met een vrachtwagen vol apparatuur. Zo hadden zij kleden meegenomen voor de tafels en stoelen, evenals kaarsen. Even later kwam hun leverancier aanzetten met alle producten voor het diner. Hun koks kwamen rond 10 uur om te beginnen met voorbereiden. Zij hadden al hun benodigdheden zelf meegenomen. De zaal werd verder aangekleed naar wens door het personeel en om 17.00 was alles klaar. Toen konden we gaan eten.

 

De avond zelf

Op de avond zelf was er voldoende personeel van catering Purmerend aanwezig als aanspreekpunt. Er waren obers, koks en gastvrouwen. Zij zorgden ervoor dat iedereen op de juiste plek kwam te zitten, dat iedereen voldoende eten en drinken kreeg en dat iedereen het eten kreeg dat zij zouden willen. Het werd een erg gezellige avond waarbij wij als bazen nergens zorgen om hadden. Beter geregeld dan dit kon het niet. Onze complimenten voor Purmerend catering.

http://www.purmerendcatering.nl/bedrijfsopening.html