2Binsite Artikel Website
Image default
Eten en drinken

Loof Catering: Jouw partner in bedrijfscatering

In de wereld van bedrijfscatering is Loof catering een ware koploper. Met een grote toewijding aan lekker en gezond eten, biedt Loof Catering een onvergelijkbare ervaring voor bedrijven van elke omvang. Zo kunnen wij jouw vaste partner zijn voor het bedrijfsrestaurant, banqueting services of eens in de week een gezonde lunch verzorgen voor de werknemers. Loof Catering staat garant voor sublieme gerechten, voortreffelijke service en een onvergetelijke culinaire belevenis tijdens de drukke werkdag.

Elke werkdag een nieuw, verleidelijk menu

Bij Loof catering streven we naar variatie en kwaliteit in elk gerecht dat we serveren. Daarom presenteren we elke werkdag een nieuw en verrassend menu, samengesteld met verse, seizoensgebonden ingrediënten van lokale leveranciers. Van rijke saladebar tot hartige hoofdgerechten en de meest heerlijke desserts, ons menu biedt een rijkdom aan gezonde en smaakvolle opties die de zintuigen strelen en de honger stillen. Benieuwd naar onze catering lunch opties? Bezoek dan snel onze website.

Klantenportal

Loof Catering stroomlijnt het proces van bedrijfscatering met een intuïtieve online portal. Hier kunnen bedrijven eenvoudig het aantal lunchgasten opgeven, dieetwensen doorgeven en zelfs specifieke gerechten selecteren. Deze praktische tool zorgt voor een naadloze ervaring en maakt het moeiteloos om de catering af te stemmen op de behoeften en voorkeuren van het bedrijf en haar werknemers.

Gezonde opties en flexibele service

Gezondheid staat centraal bij Loof Catering, daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan gezonde maaltijdopties aan. Van vegetarische gerechten tot glutenvrije alternatieven, we streven ernaar om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Bovendien bieden we flexibiliteit in onze service, met diverse opties voor bedienend personeel of zelfbediening, zodat bedrijven kunnen kiezen wat het beste past bij hun specifieke evenement en budget.