2Binsite Artikel Website
Image default
Eten en drinken

Koffiebar Beginnen

 

KOFFIE BIJ BEURSSTANDS Door uw gasten bij uw stand een kopje koffie aan te bieden zullen zij zich welkom en gewaardeerd voelen. U zult meer aanloop krijgen, en bezoekers zullen langer blijven hangen. Daarnaast draagt een koffiebar ook bij aan een leuke sfeer bij uw stand. Het maakt een goede indruk op de gasten.

De kwaliteit van de koffie en het personeel zijn een waardevolle toevoeging voor het succesvoller laten verlopen van uw beurs. Vul uw koffie catering aan met onze infused waters. Vraag vandaag nog een offerte aan of bel naar 075 – 6146036. ONZE BARISTA OP LOCATIE Wij werken met gecertificeerde baristi die gespecialiseerd zijn in het maken van de perfecte kop koffie of thee.

Koffiebar Beginnen

Onze vriendelijke baristi zorgen voor een warm ontvangst van uw gasten. Daarbij verzekeren wij enkel een barista op locatie met een verzorgd uiterlijk en uitstekende vak kennis, waardoor zij een waardevolle toevoeging zijn aan de uitstraling van uw beursstand of evenement. Heeft u interesse gekregen in de Mobiele koffiebar met koffie op locatie van Barplanet? Ikigai Coffee is koffie met betekenis.

Iedereen profiteert mee; gelijkheid in de koffieketen. Directe handel en samenwerking met boeren gaat hierin verder dan keurmerken. Met een nadruk op “Nature Inclusive Agriculture” waarbij de koffie zoveel mogelijk gegroeid wordt omringd door een grote diversiteit aan andere gewassen. De koffiebonen zijn biologisch geteelt, maar niet gecertificeerd, vaak is dit keurmerk te duur voor kleine boeren.

Koffiebar Tafel

We zijn volledig betrokken bij het hele proces. Barplanet werkt met een koffie van Leonardo Muñoz uit Genova, Colombia. Een klein dorpje met niet meer dan 1000 inwoners. Ook werkt Barplanet met een blend bestaande uit koffiebonen van 4 braziliaanse families, koffie uit de Rwandese dorpen Rutabo en Minazi (Rushashi, Gakenke district) en een specialty Robusta van het Indonesische eiland Flores.

Een barista is een koffiekunstenaar die over omvangrijke kennis op het gebied van koffie beschikt. Een barista bereidt, decoreert en serveert ook de koffie. Barista (m/v) is het Italiaanse woord voor barkeeper. De Italiaanse meervoudsvorm is baristi (m) of bariste (f). Het woord werd in het Engels overgenomen maar de betekenis ervan veranderde enigszins.

Koffiebar Tilburg

Dit begrip werd vervolgens ook in het Duits overgenomen. Een barista is vaak ook een meester op het gebied van de zogenoemde ‘latte art’. Tijdens het schenken van het melkschuim op de cappuccino creëert hij kleine kunstwerken. Om deze kunstwerken te kunnen realiseren, moeten de barista’s veel kennis hebben van koffiemelanges, koffiebranding, het gebruik en onderhoud van espressoapparaten, het opschuimen van melk enz.

Een deelnemer aan het World Barista Championship in 2006 Een barista is een vakman of -vrouw die zich toelegt op het bereiden van espresso en aanverwante dranken zoals cappuccino. De barista is specialist in het bereiden en serveren van koffie. Hij weet vrijwel alles van de techniek van de espressomachine en de processen bij het bereiden van de espresso.

Koffiekarretje

De Dutch Coffee Promotion organiseert jaarlijks vier wedstrijden voor barista’s: de Nederlandse Barista Kampioenschappen, de Latte art kampioenschappen, de Cuptasting kampioenschappen en Coffee in Good Spirits kampioenschappen. De winnaar kan deelnemen aan de World Barista Championships. Op internationaal niveau scoren de Belgen traditioneel heel hoog, met als uitschieter Peter Hernou die in 2009 wereldkampioen werd.

Tijdens deze wedstrijd bereidt de deelnemer vier espresso’s, vier cappuccino’s en vier koffiespecialiteiten. Voor het bereiden van deze dranken krijgt de barista 15 minuten. Gelet wordt op technische beheersing van de machine, het maken van perfecte dranken en creativiteit. Jaar Winnaar 2016 Lex Wenneker 2015 Lex Wenneker 2014 Coen van Sprang 2012 Zjevaun Janga 2011 Coen van Sprang 2010 Yakup Aydin 2009 Sander Schat 2008 Sander Schat 2007 Liesbeth Sleijster 2006 Rose van Asten 2005 Kristina de Mello 2004 Donar Teunissen 2003 Jeroen Veldkamp 2002 Jeroen Veldkamp Bronnen, noten en/of referenties .

Koffiebar Huren Amsterdam

Onze mobiele Koffiebar is samen met een gecertificeerde barista te huur voor verschillende evenementen. Denk hierbij aan een dance event, bruiloft, prive feest of barbeque, opening van uw winkel, beurzen of de presentatie van een nieuw product. Onze Barista’s zorgen altijd voor een goede sfeer, heerlijke koffie en voor een geslaagd evenement.

La Dolce Barista: de leukste barista en mobiele koffiebar huren

Ze zijn getraind in de techniek van de perfecte kop koffie. Daardoor weten zij alles van het proces van het bereiden van de espresso met verse koffiebonen. Onze barista’s staan te popelen om op uw evenement een heerlijke koffie met een glimlach te verzorgen. Uw bezoekers zullen zich ons zeker herinneren! Overal is over nagedacht, we komen aanrijden, stekker er in en klaar! Uw gasten genieten van een meesterlijk kopje koffie terwijl ze vermaakt worden met leuke koffieweetjes van de professionele Barista.

Koffiebar Tafel

Flooresso biedt meer dan alleen koffie. Wilt u graag heerlijke koffie met iets extra’s? Kijk of er iets voor u bij is, of neem contact met ons op voor meerdere suggesties: – IJskoffie/ IJsthee (ter plekke bereid) – Diverse soorten verse thee – Likeuren in of bij de koffie – Warme chocolademelk met slagroom – Heerlijk petit fours, cupcakes of andere lekkernijen (eventueel met logo van uw bedrijf) – Glühwein .

Topkwaliteit koffie met Italiaanse koffiebar, Waarom een eigen koffiebar voor uw kantoor? Men is niet altijd tevreden over de koffiekwaliteit uit automaten. Dat is te verklaren omdat er soms geen kwaliteitskoffie wordt gebruikt en de apparatuur niet is uitgerust met professionele componenten zoals die in de horeca worden toegepast. En een koffieautomaat evenaart nu eenmaal niet de kwaliteit van handbereide koffie door een vakkundig Barista.

Koffiekar Wielen

Dat proeven uw medewerkers gasten en klanten! Naast de koffieautomaat geeft u hen hiermee keuzevrijheid en een unieke smaakbeleving. Bovendien is een Italiaanse koffiebar een mooie blikvanger op kantoor waarmee u zich onderscheidt en aantrekkelijk netwerkplek voor uw organisatie. Barista service: verse koffie met een glimlach, De Barista bereidt vakkundig een ruim assortiment aan verse koffiesoorten: handmatig naar Italiaanse traditie.

Elk kopje koffie wordt vers gezet en op maat naar smaak van de klant. Alle producten zijn zorgvuldig samengesteld voor een stijlvolle presentatie en professionele uitstraling – barista cafe vacatures. Door deze smaakbeleving investeert u in tevreden medewerkers, klanten en bezoekers. De koffiebar levert desgewenst ook `Coffee-to-Go` met verse koffie in bekers. Handig voor medewerkers onderweg, of om aan bezoekers mee te geven.

Een Mobiele Koffiebar Huren Met Barista Voor Jouw Evenement?

Casa, Barista beschikt over een landelijk Barista netwerk. Als professioneel koffie en espressospecialist hebben wij een eigen Koffie Academy. Onze Barista’s zijn gecertificeerd door de Speciality Coffee Association Europe (SCAE). Zodat uw medewerkers en klanten verzekerd zijn van topklasse koffie en bediening. Demonstratie, Advies & Aankoop, Bij Casa, Barista krijg je persoonlijk advies van een professionele Barista.

Je bent van harte welkom bij onze Barista shops in: Amsterdam, Den Haag, Arnhem, Amersfoort, Groningen, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Antwerpen (B), Harderwijk/Ermelo. Aankoop mogelijkheden, Koop je nieuwe machine met persoonlijk advies bij een van de Barista Shops. Bestel gemakkelijk online en haal hem op een van de Barista Shops.

Koffiebar Huren Groningen

w.v. €49,00 gratis bij het afhalen in een van de Barista Shops. Laat je bestelling gemakkelijk thuisbezorgen via onzewebshop..

We mogen weer opdrachten doen met onze mobiele koffiebar! Onze vaste locatie in Mechelen-Noord is ook terug open op dinsdag en donderdag! Onze mobiele koffiebar heeft 2 uiterlijken. De ene is een zachtaardige, rode koffietruck en de andere een gezellige opbouwbar in steigerhout. Beide hebben hun specifieke charmes en toepassingen.

Koffiebar Osdorp

Wij zorgen voor aangepaste dranken voor het event, zelfs aangepast aan het weer. 1. Een basisdrankenlijst met espresso, cappuccino, latte en losse artisanale thee’s, aangevuld met verschillende smaaksiropen. Dit kan naargelang de mood van de barista aangevuld worden met bvb. een mochaccino, warme choco, flat white, etc. Is het zomers weer, dan kunnen we ook zorgen voor een iced koffie of iced latte of zelfs voor een verfrissende home-made iced tea.

Een mooie indruk op jouw event. Wij zorgen dat jouw gasten meer dan tevreden zijn door een zalige koffiebeleving en een kwaliteitsservice. 3. Een transparante prijszetting en een eerlijke prijs/kwaliteit. Daar kunnen wij ook voor zorgen. Hieronder enkele opties: Een kleine hap in de vorm van sweets: Croissants en andere koffiekoeken, muffins, donuts, cakes, brownies, … Combineer onze koffiebar met een gewone bar: Cava, wijnen, frisdranken, … Een grotere hap: onze befaamde rijkelijk belegde panini’s, heet van de grill.

Koffiebar Ronse

Vraag zeker naar de mogelijkheden! Wij brengen net dat ietsje meer. Een uitgebreide drankenkaart, een premium koffie en afwerking met latte art, de glimlach en de flexibiliteit. Jouw gasten zullen er nog lang van naspreken! Je krijgt de (fanatieke) passie voor koffie er gratis bij! Wij zorgen dat de investering opbrengt en dat jouw gasten de beste koffie-ervaring krijgen.

3 uur houten koffiebar met 1 barista en met onbeperkt aantal dranken: €620,- exbtw. 4 uur koffietruck met 1 barista en met 100 dranken: €540,- exbtw. 8 uur koffietruck met 1 barista en met 200 dranken: €860,- exbtw. (deze prijzen zijn niet bindend en exclusief verplaatsingskosten)Contacteer ons vrijblijvend voor een aangepaste offerte: Zend nu een emailTer info: Wij werken snel: gemiddeld schenken we tussen 80 en 150 dranken per uur per barista.

Koffiebar Bouwen

Wij staan voor Greenhouse Offices, aan de hoogste toren van Mechelen-Noord, Schalienhoevedreef, gebouw 20T. Volg de volgende link: Google maps locatie .

Wij zijn op ons gelukkigst achter een espressomachine en dat geluk willen we met jou delen. Onze naam is niet zomaar uit de lucht gegrepen – barista den haag. Bij Barista Brothers doe je zaken met een écht familiebedrijf. We (Frans en Paul van den Berg) runnen deze zaak al sinds het begin en in onze familieband hebben we een perfecte zakelijke balans gevonden.

Kaldi Koffiekar

De ultieme koffiebeleving waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd, dat is wat ik wil uitstralen met Coffee on Wheels Amsterdam. Door mee te denken met onze opdrachtgevers over hoe dit koffiemoment er van A tot Z uit komt te zien, zorgen we voor de perfecte beleving die past bij elk evenement.

Het belangrijkste is dat de gasten genieten. Naast genieten staat kwaliteit centraal. Kwaliteit van zowel de koffie, onze gastvrije barista’s, de piaggio’s, de uitstraling als de Italiaanse espressomachines. Ook de hand geplukte Dilmah thee en alle lekkernijen van chocolatiers en patissiers die we erbij kunnen serveren zijn van topkwaliteit. Met een achtergrond in de hotelwereld zit gastheerschap in mijn DNA.

Koffiebar Nunspeet

Een koffiebeleving op maat creëren met onze Italiaanse piaggio’s of mobiele koffiebarren op beurzen, bruiloften, bedrijfsfeesten, feestelijke openingen, open dagen, congressen en andere evenementen, dat is waar Coffee on Wheels Amsterdam voor staat. Niet alleen in Amsterdam, maar ook in de rest van Nederland. Van kleine intieme bijeenkomsten tot grote beurzen of evenementen met meerdere koffiepunten.

Dit in samenwerking met lokale Amsterdamse koffiebranderijen. Daarbij verzorgen we ook een uitgebreide selectie van hand geplukte Dilmah thee uit Sri Lanka en verse munt- en gemberthee. Op aanvraag zijn ook koffiecocktails, chocolademelk, chai latte, ijskoffies en diverse soorten zomer- en winterspecials mogelijk. Natuurlijk willen we met Coffee on Wheels Amsterdam, terwijl je gasten genieten van een ontspannen koffiemoment, rekening houden met duurzaamheid.

Guus’s Coffeebar – Koffie Op Locatie

Koffiebar inhuren met latte art koffie

Wil je ook een koffiecatering op maat die past bij je bedrijf of event, neem dan contact met mij op via het informatieformulier. Ik help je graag! Cordiali saluti! Dave .

Koffie op locatie voor een vaste prijs

Of je langskomt voor een gebakje met je beste vriend, een lunch met je moeder of een gezellige borrel met die leuke collega, wij zijn er voor je! Geniet van ons heerlijke ontbijt, de uitgebreide High Tea, luxe broodjes, verse salades, mooie koffies, unieke theetjes en nog veel meer! Wist je dat al onze producten ter plekke in de keuken gemaakt of afgebakken worden? Kom snel bij ons langs om te proeven! .

Koffiebar Openen

Bij Moving Coffee kun je een mobiele koffiebar huren voor Italiaanse koffie op locatie met een professionele Barista voor elk evenement. Met onze mobiele koffie-concepten kun je Italiaanse koffie serveren op welke locatie je ook maar wilt. Dat wil dus zeggen Italiaanse kwaliteitskoffie ook op jouw evenement op de locatie die jij kiest.

Waardeer je gasten Wil je jouw evenement iets speciaals geven door je gasten echte Italiaanse koffie te serveren? En ze te verrassen met een goede kop koffie, cappuccino of espresso? Dan ben je bij Moving Coffee met onze mobiele koffiebar, koffie eend of koffiekar aan het juiste adres. Wij geven je gasten verse koffie van goede kwaliteit.

Gerelateerde artikelen

Tips tegen een kater

Pasta Foodtruck huren

Restaurant in het Gelderse Lathum

Mijn ervaring met hét restaurant in Woudrichem

Maaltijdbox vergelijken is eenvoudig en bespaart geld

Witte thee: een goed bewaard geheim