2Binsite Artikel Website
Image default
Eten en drinken

Braziliaanse cateraar

Braziliaanse cateraar in Amsterdam

Brazilië is een prachtig land. Het is rijk aan cultuur, heeft een geweldig klimaat en mooie uitzichten. Wist je dat Brazilië ook veel lekker eten heeft? Het land staat weliswaar niet echt bekend om zijn goede voedsel, maar Braziliaanse cuisine is een feestje voor je smaakpapillen. Doordat er zoveel buitenlanders door Brazilië zijn gereisd, heeft Braziliaans eten invloeden van meerdere culturen, landen en tradities. Zo worden er vaak cashews en cassave gebruikt in dit soort eten, maar dankzij Europese kolonisten uit Italië, Portugal etc. wordt er ook zuivel, wijn en verschillende Japanse ingrediënten gebruikt. Het heeft dus flink wat invloeden! Iets wat je ook vaak terug kunt zien in eten uit dit mooie land is exotische vruchten. Mango’s, papaja, passievrucht en andere lekkere vruchten vindt je wel eens in desserts. Heb jij al trek gekregen en bevindt je je toevallig in Amsterdam of omgeving? Neem dan vandaag nog contact op met een Braziliaanse cateraar in Amsterdam.

Waarom een cateraar huren?

Het huren van catering is een luxe, maar het is een luxe die je veel werk uit handen kan nemen. Of je nu een bedrijfsfeest organiseert of een grote verzameling familie verwacht; een BBQ cateraar in Amsterdam huren is altijd een goede keuze. Je hoeft je geen zorgen te maken over het klaar maken van eten. De meeste cateraars leveren ook borden en bestek bij aankomst, die ze bij het afhalen dan ook weer ophalen. Geen afwas!

 

Brazilië staat bekend om exotische dansers, mooie nachten en vooral veel feesten. Gelukkig kun je je helemaal in dit land wanen met een heerlijke Braziliaanse BBQ. Echte Brazilianen noemen het “churrascaria”. Bij een Braziliaanse BBQ moet je denken aan grote spiesen met vlees en groente. Deze spiesen gaan op de grill totdat ze een lekker kleurtje hebben, waarna ze traditioneel gezien bij je bord worden geplaatst om vervolgens wat vlees voor je van de spies af te schaven.