2Binsite Artikel Website
Image default
Electronica en Computers

Gek van Apple? Koop de Apple gadgets die jij nog niet bezit!

Kun jij niet wachten om de laatste Apple gadgets allemaal in je bezit te hebben? Ben je een echte iMac, iPhone en MacBook fan? Sta je uren in de rij om die nieuwe iPhone 11 te kunnen kopen? Wij begrijpen dat jij deze gadgets moet hebben. Apple heeft iets magisch! De magie van Steve Jobs is still alive and kicking. Lees in deze blog waarom Apple producten zo ontzettend gewild zijn en ontdek waar jij voordelig die apple gadgets kunt kopen en toevoegen aan jouw collectie die je nog niet bezit!

Hoe het allemaal begon

Apple bestaat al geruime tijd! Op 1 April 1976 (geen grapje), richtten Steve Jobs en Steve Wozniak Apple op. Twee vrienden met een grote kennis van ICT. Het is een grappig feit hoe men tot de naam Apple is gekomen. Steve Jobs zei: “Als wij voor het eind van de dag geen betere naam kunnen bedenken dan Apple, dan noemen we het bedrijf Apple”. Dit deed hij om de creativiteit in de organisatie te stimuleren. Je kan raden of er een betere naam was verzonnen. Jobs werd in 1985 uit het bedrijf gewerkt na een interne machtsstrijd. Uiteindelijk kwam hij in 1997 terug als CEO tot 2011. De eerste doorbraak van Apple was in 1977 toen de Apple II werd geïntroduceerd. In de tijd dat Steve Jobs CEO was van Apple heeft het bedrijf ontzettend veel winst gemaakt. Denk niet alleen aan de introductie van de iPods, iTunes en iPads, maar ook aan de iMacs, MacBooks en niet te vergeten de iPhones. Wat een doorbrekende innovatie is geweest en heeft geleid tot de smartphones zoals wij die nu kennen met een touchscreen! Helaas overleed Jobs in 2011 aan gevolg van alvleesklierkanker. 

Desondanks wat dipjes daarna gaat het nog steeds ontzettend goed met Apple! In 2019 werd een recordomzet voor MacBooks en wearables! Eenmaal een Apple fan, altijd een Apple fan.

Apple’s succesformule

Apple is een echte innovator. Het durft te innoveren en besteed daar ten opzichte van andere tech bedrijven een stuk meer geld aan de Research & Development afdeling. Hierdoor worden producten gemaakt, die voldoen aan heel veel behoeftes die een gebruiker heeft! De kwaliteit van Apple’s gadgets is hierdoor erg goed. Het hebben van een duidelijke missie en onderscheidend vermogen is wat Apple drijft! Het is een authentiek merk, waardoor mensen zich er onder meer zo graag mee associëren. 

Apple gadgets kopen

Inmiddels zijn er megaveel Apple producten op de markt. Waarbij het als fan moeilijk is om alle producten te kopen. Apple is een prijzig merk, je kunt niet gauw alle Apple gadgets aanschaffen zoals je wenst. Om voordelig de Apple gadgets te kunnen kopen waar jij nog naar op zoek bent, bieden refurbished apple gadgets uitkomst. Ten opzichte van nieuwe producten, bespaar je bij refurbished apple gadgets al gauw zo’n 20-40% op de nieuwprijs. Hierdoor kun je een stuk meer Apple gadgets kopen! Zo zorg je dat je collectie helemaal compleet gemaakt kan worden. Daarnaast boet je niet in op de kwaliteit. Refurbished apple hardware wordt op meer dan 50 punten gecontroleerd voordat het wordt verkocht. En krijg je twee jaar garantie bij aankoop op alle onderdelen, ook de accu en laadaccesoires!

Koopjes voor je Apple fanboy collectie!

Voor de echte fanboys moet je ook een kijkje nemen bij de Apple outlet voor de beste koopjes online pagina’s. Hier kun je vaak voor weinig geld, goedwerkende wat oudere Apple producten opkopen! Hier krijg je nog steeds twee jaar garantie op. Dus je kunt nog steeds met deze gadgets werken en jarenlang de magie, kwaliteit en gebruiksgemak van Apple producten ervaren!