2Binsite Artikel Website
Image default
Electronica en Computers

5 redenen om te kiezen voor Managed Print Services

Bedrijven printen veel. Daar komen ook zorgen bij kijken, want welke printer past bij jouw bedrijf? En hoe zorg je dat er op tijd nieuwe inktsupplies binnen zijn? De oplossing is simpel: Managed Print Services (MPS)! Met MPS wordt de complete printomgeving beheerd en verzorgd door een gespecialiseerde organisatie. Jij hebt dus geen omkijken meer naar kantoorprinters en alles wat hierbij komt kijken. Wij geven vijf redenen om MPS te overwegen.

1. Je print efficiënt en zorgeloos

Efficiënt afdrukken is een must op kantoor. Werkzaamheden en taken wil je zo snel mogelijk afronden. Niks is vervelender dan dat de inktcartridges of toners leeg zijn en je niks op voorraad hebt. Met MPS heb je deze zorgen niet meer. Printers worden gemonitord, waardoor je op tijd nieuwe cartridges en toners ontvangt. Hoe handig is dat?

2. Kantoorprinters op maat voor jouw bedrijf

Er wordt samen met jou gekeken naar het printgedrag en de wensen. Daarna krijg je een passend advies voor een geschikte kantoorprinter. Je hoeft dus niet meer zelf verschillende printers met elkaar te vergelijken. Dankzij het passende advies weet je daarnaast zeker dat je jarenlang zorgeloos afdrukt. Win-win!

3. Printerstoringen worden direct opgelost

Printers hebben helaas weleens storingen. Denk aan vastgelopen papier, foutmeldingen of lades die niet sluiten. Vervelend, want het kost tijd om je te verdiepen in de oorzaak en in sommige gevallen kun je ze niet zelf verhelpen. Daarnaast belemmeren ze ook het afdrukproces. Erg inefficiënt!

Het bedrijf dat MPS biedt, helpt jou om het aantal storingen te verkleinen en deze zo snel mogelijk te verhelpen. Dit gebeurt telefonisch of op locatie. Zo ben jij volledig ontzorgd en kun je snel weer verder printen.

4. Goed onderhoud van alle kantoorprinters

Na verloop van tijd slijten en verouderen printers. Dankzij MPS worden kantoorprinters geleverd, geïnstalleerd en onderhouden. Zo wordt er bijvoorbeeld gezorgd voor het updaten van printerfirmware, het schoonmaken van de looprollen en het weghalen van stof. Goed onderhoud verlengt de levensduur van een printer. Hierdoor profiteer jij zo lang mogelijk van jouw exemplaar!

5. Duurzaam printen wordt appeltje-eitje

Milieubewust ondernemen wordt steeds belangrijker. Met MPS heb je meer inzicht in alle afdrukprocessen. Je stuurt hierdoor niet alleen op kosten, maar kunt ook duurzamer ondernemen. Verlaag bijvoorbeeld energie- en papierverbruik of kies voor printers met een lagere CO₂-uitstoot. 

Ben jij al enthousiast geworden over MPS? Wij in elk geval wel! Het is raadzaam om eerst een vrijblijvende offerte aan te vragen. Zo kun je je oriënteren en verschillende opties tegen elkaar afwegen. Wij wensen je veel succes bij het vinden van een passende printoplossing.

Gerelateerde artikelen

Wat voor soort speelgoed past bij welke leeftijd?

Haal meer uit je Xbox met Xbox live!

Hoe gemakkelijk handvrij communiceren in uw bedrijf

De DJI Phantom 2 Vision Plus dron

De verloren glorie van een horloge

Hoe kun je virtual reality inzetten?