2Binsite Artikel Website
Image default
Dieren

Een dazenval kopen, Hoe, wat en waar?

Waar koop je een dazenval in de aanbieding?

Bij de meeste agrarische winkels in de regio kan je een dazenval kopen, echter betaald u meestal te veel. Bij dazenvanger.nl koopt u tegenwoordig al een diverse artikelen om een dazenplaag aan te pakken en u weer vrij bent van hinder en overlast.De dazenval wordt meestal gebruikt om uw paarden te beschermen maar ook voor mensen is het een ware uitkomst.

De werking een Dazenval ?

De bal van de dazenval is zwart en rond en word nog warmer dan u, u paard of uw vee,  daarnaast beweegd de bal en denkt de daas de bal een werkelijk prooi is om bloed te zuigen.zo denkt het jagende dazenvrouwtje dat de bal van de dazenval een prooi is om te bijten. Je hebt bijvoorbeeld al een goedkope h-trap dazenval maar ook de Kerbl Taon X dazenval

 

Naast het kopen van de dazenval is het juist te plaatsen ook belangerijk

Dazenvallen moeten altijd goed in de zon geplaatst worden, bij uw paarden op het weiland, of bij het zwembad. Plaats de dazenval altijd in de buurt van bebossing en waar de hinder van de plaag het grootste is. Ook is het belangerijk om in het begin van het dazenseizoen er op tijd bij te zijn om extra voortplanting te voorkomen.

 

Voor meer informatie ga je naar onze website

https://dazenvanger.nl