2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Zoeken naar webdesign Barneveld

In de zoektocht naar een webdesign Barneveld ben ik geslaagd bij SiteToGo. Ik ben opzoek naar een webdesign bureau die voor mij een nieuw logo kan ontwerpen. SiteToGo heeft namelijk al eerder een website voor mij gemaakt toen hebben we het ook over het logo gehad maar op dat moment vond ik het logo prima. Echter zijn we nu een paar maanden verder en vind ik het eigenlijk wel tijd worden voor een nieuw logo. Het logo is namelijk heel basic en helemaal niet herkenbaar. Ik ben dus gaan zoeken naar websites waar ik zelf logo’s kan ontwerpen, maar ik ben helemaal niet creatief dus moest ik maar opzoek naar een bedrijf die dit voor mij kan. Lees in deze blog waarom ik voor webdesign Barneveld gekozen heb!

Logo bij webdesign Barneveld

Voor een logo ben ik bij webdesign Barneveld zeer goed geslaagd. Ik was namelijk opzoek naar een bedrijf die mijn oude logo een frisse vernieuwing kan geven. Aangezien ik altijd super blij ben geweest met webdesign Barneveld heb ik hen direct benaderd. Ik heb mijn vaste contact persoon van SiteToGo benaderd met de vraag of zij voor mij een logo kan ontwerpen. Zij vroeg mij wat richtlijnen te mailen en dan zou ze zo snel mogelijk wat schetsen sturen. Ik heb nog die middag gemaild en kreeg al snel reactie dat ze ermee aan de slag zou gaan.

Reactie

Die week kreeg ik in de middag een mailtje van webdesign Barneveld. Ik kreeg de schetsjes binnen en vond er wel een paar super mooi! Ik heb terug gemaild dat ik voorkeur had voor één van de logo’s. De medewerkster van SiteToGo ging het verder uitwerken en plaatste het op de website!

Wil jij ook een nieuw logo? Neem eens een kijkje op de website van SiteToGo. Zij kunnen naast logo ontwerp ook een website voor je maken, aan jou de keuze!