2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Waarom hetelucht friteuse kopen?

Een hetelucht friteuse wordt meestal direct geassocieerd met ‘gezonder snacken’. Natuurlijk zijn hetelucht snacks, die afgebakken worden, óók eerst bewerkt in vet. Veel minder vet snacken is dus eigenlijk niet aan de orde.

Wel is het zo dat je nooit meer frituurt in oud vet. Frituurvet hoeft nooit meer vervangen te worden; de hetelucht friteuse staat altijd direct paraat. Dit zijn zeer grote voordelen ten opzichte van traditioneel in vet frituren. Maar er is meer…

Voeding bereiden in hetelucht friteuse

In de hetelucht friteuse kun je verrassend veel soorten voedingswaar, grillen, afbakken en frituren. Probeer bijvoorbeeld eens het volgende uit:

  • Grillen van groentes. Overheerlijk en snel klaar. Datgene wat je eerst in de oven grilde kun je óók uitproberen in de hetelucht friteuse. Aardappels poffen of paprika en ui grillen? Deze kun je perfect bereiden, let wel: nooit te kleine stukjes snijden, anders gaan deze ‘zweven’ in de hetelucht frituur, of vallen door het rooster uit het mandje. 
  • Afbakken van broodjes: net zo lekker als uit de oven en meestal sneller klaar. 
  • Hamburger en ander vers vleeswaar: vind de juiste stand op de hetelucht frituur (te vinden in de gebruiksaanwijzing) en bak je vlees heerlijk af. Succes verzekerd. 

Zo bestaan er nog tal van mogelijkheden. De meeste airfryers/ hetelucht friteuses zijn geschikt voor diverse voedingswaar. Meer weten? De Inventum hetelucht friteuse is een van de betere merken en biedt tal van opties!

https://www.friteusevergelijken.nl/inventum-hetelucht-friteuse-kopen/