2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Sporten met een telefoon op zak

Een telefoon op zak hebben tijdens het sporten is veel handiger dan je misschien zou denken. Heb je er bijvoorbeeld al eens over nagedacht dat je veel waardevolle informatie kunt verzamelen door met je telefoon te sporten? Zo kun je bijvoorbeeld je snelheid, afstand en tempo bijhouden. Daar komt dan ook nog eens bij dat je een stuk veiliger bent. Stel je voor dat je zou moeten rennen terwijl je je telefoon in je handen vast zou moeten houden.

 

Telefoonarmbanden tijdens het rennen

Het is natuurlijk verschillend hoe je je telefoon moet opbergen, op basis van welke sport je beoefend. Ren je veel? Dan is het verstandig om een telefoonarmband te kopen. Deze maak je om je arm heen waardoor je je handen vrij hebt. Het hoesje is doorzichtig waardoor je je telefoon nog gewoon kunt gebruiken voor snelle handelingen zoals je playlist starten. Verder kun je veel leuke apps downloaden zoals RunKeeper. Daarmee kun je na het rennen zelfs zien hoe het rondje uitziet dat je gerend hebt.

 

Telefoonhouder op de fiets

Ben je vaker onderweg op de fiets? Dan heb je misschien wel veel baat bij het hebben van een telefoonhouder op de fiets. Dit is een houder die je kunt bevestigen aan het stuur van je fiets. Ideaal om de gps in de gaten te houden of bluetooth te bellen.

 

Kapot scherm reparatie Maasmechelen

Lees je dit artikel te laat en is je scherm al gesneuveld tijdens het sporten? Een scherm reparatie in Maasmechelen kost je bijna niets! Kom dus vandaag nog langs voor een scherm reparatie in Maasmechelen zodat je zo snel mogelijk weer aan de slag kan!

 

https://telefoonreparatie-limburg.nl/telefoon-reparatie-maasmechelen/