2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Prototype Hoverboards – Met of zonder wielen

Iedereen weet dat skateboards wielen hebben en ze zouden kunnen gedacht hebben dat hoverboards geen wielen zouden nodig hebben; of hebben ze er toch nodig? Als je een hoverboard kunt construeren met wielen dat zal het in ieder geval wel gemakkelijker zijn om te landen, maar het zal het niet zeer aerodynamisch maken en het zal tevens het gewicht doen toenemen. Als er iets bedoeld is om te vliegen, dan is het belangrijk dat het zo licht mogelijk is.

Als een hoverboard de lucht onder zich of in het landingskussen verliest dan keert het terug op de grond en als het dan te vlug in aanraking komt met de bodem en het landingskussen samendrukt, dan zal de bestuurder ervan geraakt worden net alsof zijn wielen door een steen op het pad gestopt worden. Daardoor zal de bestuurder omver geworpen worden en verwondingen oplopen, of wat erger is in zijn trots gekrenkt worden. Over het algemeen hebben skateboarders de behendigheid om verwondingen te vermijden door hier en daar halt te houden. Dus de vraag is of hoverboards in de toekomst wielen moeten hebben of niet? De vraag is eenvoudig genoeg en toch zullen de ontwerpers van de hoverboards van de toekomst moeten beslissen of ze wielen eronder zetten of niet.

Als gevolg van het aanpassingsproces van diegenen die betrokken waren bij de technologie van de beginfase, zou het misschien wel verstandig zijn om wielen te zetten aan de eerste hoverboards en het gemak van de overgang te verkopen aan de mensen. Hoewel door zo te handelen ( nl. wielen zetten aan de eerste types) zal de prestatiegerichtheid van de hoverboard teloor gaan en de eventuele opwinding voor de bestuurder ervan sterk verminderen.

Dit kan leiden tot een afkeer tegenover deze nieuwe technologie van de hoverboard en er voor zorgen dat de aantrekkingskracht die nodig is om nieuwe trends en technologieën te lanceren, niet bereikt wordt. Hoe kleiner de hoverboard zal zijn, hoe wendbaarder het zal zijn en hoe plezieriger om ermee te rijden.

Het is zinvol dat als we hoverboards willen introduceren op de skateboard markt, dat we helemaal rekening houden met de ‘wow’factor voor de bestuurder als we willen dat hij zijn huidige houten skateboard opzij zet voor deze nieuwe technologie. Laat ons ook eens kijken hoe snowboarding stond tegenover het skiën, en hoe de trend om te snowboarden sterker werd dan het traditionele skiën en een zo grote ommekeer in de sport veroorzaakte.

Wil je meer weten over hoverboards of wil je eentje kopen, bekijk dan eends onze website: Swheels.nl

 

 

https://www.swheels.nl