2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Niet meer ver weg, altijd bij je

Heb je sinds kort een dierbare verloren, een familielid, een vriend of vriendin? Het rouwproces is één van de moeilijkste periodes dat volgt na een groot verlies van iemand die je dierbaar bent en elke dag graag ziet. Daarom bestaat er as in glas, dit is een bijzonder concept waardoor je je dierbare die je bent verloren altijd dicht bij je hebt en zelfs met je mee kunt dragen.

Urn

De as van een overleden persoon wordt altijd opgeslagen in een urn. Als de as in een urn zit krijg je de keuze om de urn mee naar huis te nemen zodat jij thuis zelf je dierbare een plaats kunt geven en zo hem/haar altijd dicht bij je hebt. Je kan er ook voor kiezen om de as van je dierbare te dragen in een sieraad bijvoorbeeld een armband, ketting of ring.

As in glas

Niet veel mensen zijn op de hoogte dat je as in glas kunt bewaren. Hiervoor worden er verschillende soorten glazen afgewerkt tot zeer bijzondere urnen die er zeldzaam uitzien. Je hebt de keuze om meteen een afgewerkt product te kiezen die jij verkiest maar je kunt zelf ook een glazen urn laten maken die jouw wensen voldoen. Deze mogelijkheid geeft je de keus om te kiezen hoe jij wilt dat de urn eruit ziet bijvoorbeeld door kleuren te gebruiken waarvan je dierbare hield of door het te laten passen aan de interieur van je woning. Je kunt zelf ook de vorm kiezen van het glas maar je moet hiervoor ook altijd gegevens doorgeven van de as-inhoud zodat deze perfect op maat gemaakt kan worden.

As sieraad

Je hebt verschillende soorten waarin je het as kunt bewaren. Er is een zeer breed assortiment aan kleuren voor as sieraden, zo kun jij je dierbare naar eigen smaak voor altijd met je meedragen.  

Het meedragen van een dierbare die je bent verloren kan je altijd emotionele troost en gerustheid brengen. Bij een as sieraad wordt de as in het sieraad verwerkt waardoor je de as niet zomaar van buiten kunt zien. Je kunt deze sieraden een leven lang met je meedragen en zo je dierbare altijd met je mee hebben, je kunt de as sieraden zelf vullen en af sluiten.

https://www.nan-design.nl/as-in-glas/

Gerelateerde artikelen

Rijschool Delft

Human dynamics bij SDP Advies

Gratis dating sites of toch betaalde dating sites? Wat zijn de voor- en nadelen?

Maat Repair herstelt alle schade snel en professioneel

24/7 spoeddienst Elektricien Utrecht

Cloud Specialist