2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Naar Jilster toe voor afscheid groep 8

Voor afscheid groep 8 zijn wij naar Jilster toe gegaan. En dat is een echte aanrader voor als je een leuk en origineel afscheidscadeau zoekt! Graag vertel ik daar hierin meer over. Onder andere ook hoe wij op zoiets zijn gekomen. Want dat was in ieder geval niet iets wat wij zelf bedacht hadden.

Ideeën afscheid groep 8

Voor ideeën voor afscheid groep 8 zijn wij gaan overleggen met andere ouders van een andere school. Een van ons is namelijk bevriend met een aantal van hen. En dus konden we zodoende mooi ideeën uitwisselen over het afscheidscadeau voor de juf. En natuurlijk een mooi aandenken voor alle leerlingen uit groep 8. En zij gaven aan dat ze de hulp van Jilster hebben ingeschakeld. Daar kun je namelijk via een systeem op hun website je eigen tijdschrift maken. En dus die ook helemaal personaliseren van hoe jij wilt. Om daarin dus allerlei foto’s van het afgelopen schooljaar in te zetten met onvergetelijke anekdotes is dan natuurlijk een heel leuk afscheidscadeau. Daarom zijn wij er ook eens gaan kijken. En vervolgens zagen wij de meest leuke voorbeelden van tijdschriften die gemaakt waren voor afscheid groep 8. Wij hebben dan ook een aantal ouders een bepaalde taak gegeven. De een gaat over het ontwerp, de ander over de inhoud etc. Wij hebben iedere leerling uit groep 8 een stukje laten schrijven van een voor hem of haar onvergetelijk moment. Uiteindelijk is alles samengevoegd en is het eindresultaat geweldig geworden!

Docente

Het cadeau voor afscheid groep 8 hebben wij aan de docente gegeven. En zij gaf oprecht aan dat ze nog nooit zo’n leuk en origineel afscheidscadeau had gekregen!! Een heel leuk compliment natuurlijk. Daarnaast vonden ook de kinderen zelf het heel erg mooi geworden. Wat ons betreft is Jilster dan ook een echte aanbeveling voor jullie afscheidscadeau.