2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Naambord op maat, gewoon online!

Inmiddels al weer een flink aantal jaar staat De NaambordenSite bekend als de enige, echte online specialist van Nederland. Wij oriënteren ons zowel landelijk als internationaal en zorgen er zo voor dat we de nieuwste trends kunnen blijven volgen.

Scherpe prijzen, hoge service

De Naambordensite levert zowel naamborden als huisnummers tegen concurrerende prijzen. En omdat we de voorraad dagelijks goed bijhouden, is vrijwel ieder plaatje per direct leverbaar. Hoe gaat het bestellen in zijn werk? We illustreren dit graag aan de hand van een concreet voorbeeld. Stel jij bent op zoek naar een gloednieuw huisnummer en vraagt je af: “Wat is er allemaal mogelijk op het gebied van huisnummers?” Laten we beginnen met een onderverdeling in de volgende categorieën: kunststof, (geperst) aluminium, cottage, emaille, emaille look, hout, natuursteen, leisteen, messing en RVS (roestvrij staal).

Verder hebben we nog een aparte serie ronde en transparante huisnummers. Als je een specifieke klasse aanklikt, krijg je in een oogopslag alle mogelijkheden te zien aan de hand van duidelijke foto’s. En als je tot slot klikt op het model van jouw voorkeur, kun je direct bestellen. N.B. dit kun je 24/7 doen!

Speciale categorie met zeer goedkope naamplaatjes

Goedkope naamplaatjes, zijn die kwalitatief gezien wel de moeite waard? Jazeker, durft jouw eigen Naambordensite-team te beantwoorden. Neem gerust eens een kijkje in onze outlet store. Hier vind je al een naambord voor € 4,95! Het assortiment vullen we continu aan en dat is in die zin dus nooit compleet. Lukt het jou niet om nu direct iets vinden, probeer het dan morgen gerust nog een keer.

Voor iedere afzonderlijke plaat geldt dat de bezorging 100% kosteloos is. Een populaire serie is die van messing. We hebben het dan over een legering van koper en zink, ook wel bekend onder de naam geelkoper. Messing heeft een gelere tint dan bijvoorbeeld koper of brons. De waarde van messing is gelegen in de hardheid en uitstekende eigenschappen.

https://www.denaambordensite.nl/