2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Mediator Barneveld

Mediator Barneveld

Mijn vrouw en ik zijn twee jaar geleden uit elkaar gegaan. Dit was erg lastig voor ons. Ik kreeg een baan aangeboden in Zwitserland, maar mijn vrouw wilde hier in Nederland blijven wonen. Wij hebben toen een hele lastige beslissing genomen om toch uit elkaar te gaan. Omdat ik al vrij snel met mijn baan moest beginnen ben ik naar Zwitserland verhuisd. Op dat moment hadden wij onze scheiding nog niet geregeld. Mijn vrouw is toen op zoek gegaan naar iemand die ons kon helpen bij onze scheiding en toen heeft zij een mediator in Barneveld gevonden die ook online scheidingen doet. Mijn vrouw heeft Circles Mediation in Barneveld gebeld en de situatie uitgelegd en toen zijn wij van start gegaan met de mediation.

Online scheiden

Het klinkt een beetje gek om online te scheiden en dat was het in het begin ook wel, maar op een gegeven moment wen je er aan en verliep het allemaal voorspoedig. Het is natuurlijk onhandig dat ik vanuit Zwitserland ging scheiden, maar dat ging beter dan verwacht. Onze mediator hield ons allebei via de mail op de hoogte en de gesprekken via de computer gingen ook goed. Het duurde wel wat langer dan gemiddeld om uiteindelijk te scheiden, omdat ik vanuit Zwitserland stukken, zoals het convenant moest ondertekenen en opsturen. Dit was echter het enige minpuntje aan onze scheidingsprocedure. Het proces verliep eigenlijk supergoed en daar zijn ik en mijn ex heel erg tevreden over. Mijn ex vond het op een gegeven moment wel lang duren voordat we uiteindelijk gescheiden waren en dat snap ik ook volkomen. Dit lag echter niet aan de mediator, maar aan mij omdat ik natuurlijk in het buitenland woon.

Uitstekend!

Voor iedereen die hulp nodig heeft bij zijn scheiding in Barneveld of ergens anders in Nederland, raad ik deze mediator aan. Zij heeft ons supergoed geholpen bij onze scheiding. Wij hebben zelf een online scheiding gehad, maar zij doet ook normale scheidingen, waarbij je of naar haar kantoor moet komen of ze komt bij je thuis. Ze past zich dus heel erg aan aan je persoonlijke situatie en dat was superfijn.

https://www.circles-mediation.nl/mediator-barneveld/