2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Ip telefoons bij PBXComplete

IP telefoons bij PBXcomplete 

PBXComplete levert een totaalpakket aan IP telefoons en kunnen deze ook installeren op locatie. Er is de keuze uit bedrade telefoons voor op de bureaus of voor losse handhelds. Wij leveren bedrade IP telefoons van de kwaliteitsmerken Yealink, Gigaset Pro en Snom. De toestellen variëren in mogelijkheden en opties: van een eenvoudig bureautoestel waarmee makkelijk kan worden doorverbonden tot uitgebreide toestellen touchscreen kleurenscherm, Bluetooth koppelingen en programmeerbare knoppen om te zien of een collega in gesprek is.

Bij PBXcomplete kan je terecht voor uw zakelijke telefonie. Van een voip telefooncentrale tot aan een dsl verbinding, ze hebben alles op het gebied van zakelijke telefonie;

  • Telefooncentrale abonnementen
  • DSL verbinding
  • Vast-mobiel integratie
  • (voip) Telefoonnummers, regionaal en internationaal
  • Bellen met teams

Voordelen PBXcomplete

Bij ons krijgt u een eigen cloud omgeving voor telefonie en niet gedeeld met anderen op een systeem. Onze telefoon diensten zijn niet gebonden aan een locatie en alle zakelijke telefonie werkt al met een degelijke internetverbinding waardoor u kunt bellen maar ook gebeld kan worden. Ook wordt er niet per telefoon betaald, maar een vast bedrag per maand waar alles inclusief is en zelf bepaald hoeveel telefoons of softphones u hierop aansluit. 

De startpakketten gaan al vanaf €27,50, zo hoeft u dus geen dure investeringen te doen en kan het basispakket uitgebreid worden wanneer u wilt. In het startpakket zit 1 telefoonnummer en dit is uit te breiden met meerdere telefoonnumers en onbeperkt bellen. U zit niet vast aan langdurige contracten en kunt per maand opzeggen als u niet tevreden bent over onze diensten. 

Ook staan wij altijd voor u klaar mocht u hulp nodig hebben bij het installeren van telefoons of als uw internet even niet werkt. Dan kunnen wij het telefoonnummer tijdelijk omzetten naar mobiele telefoonnummers. Bekijk de website voor een overzicht van de diensten die PBXcomplete aanbiedt en welke modellen IP telefoons te bestellen zijn. 

https://www.pbxcomplete.nl/diensten/ip-telefoons-headsets/