2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Huis ontruiming door Pro-Woningontruiming

Huis ontruiming door Pro-Woningontruiming

Als u op zoek bent naar een huis ontruiming die uitgevoerd moet worden dan bent u bij Pro-Woningontruiming aan het juiste adres. Bij Pro-Woningontruiming hebben ze jarenlange ervaring in het ontruimen van huurhuizen, woningen na overlijden, ontruimingen bij vertrek naar een verzorgingstehuis, ontruimen van bedrijfspanden en nog veel meer soorten ontruimingen. Een huis ontruiming kost veel tijd en waarschijnlijk besteedt u uw aandacht liever ergens anders aan. De werknemers van Pro-woningontruiming helpen u daarom graag bij het uit handen nemen van de huis ontruiming.

Hoe werkt een huis ontruiming?

Nadat u via de website contact met Pro-woningontruiming heeft opgenomen komen wij vrijblijvend bij u langs om een offerte op te stellen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u welke prijs u kunt verwachten van de ontruiming. Naast de prijs maken we samen ook afspraken over de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Bijvoorbeeld ook het schoonmaken van de woning of het uitvoeren van kleine reparaties. Wij zorgen ervoor dat de woning in perfecte staat wordt opgeleverd. Als er nog spullen in de woning staan dan kunnen deze ook worden overgenomen en de opbrengst hiervan zal in mindering worden gebracht op de kosten van de ontruiming. In 30% van de gevallen leveren de spullen meer op dan de kosten van de ontruiming en dan hoeft u niks meer te betalen. Dierbare spullen eerst door u uit de woning gehaald worden, zodat alleen de spullen die wegmogen ook echt worden ontruimd. 

Bij Pro-Woningontruiming hebben we ervaring met allerlei huizen: van rijtjeshuizen tot appartementen en monumentale villa’s. Op professionele wijze kunnen we een huis ontruimen en we leveren een woning altijd schoon op. Veel huizen zijn keurig bewoond, maar ook vervuilde of verwaarloosde huizen leveren we schoon op. Voor meer informatie over de diensten kunt u de website van Pro-woningontruiming bekijken. 

https://pro-woningontruiming.nl/