2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Houding verbeterd door oefentherapie mensendieck

Met mijn huisarts was ik in gesprek over dat ik niet meer goed dagelijkse bewegingen en houdingen uit kan voeren. En dat ik daar dan natuurlijk over bezorgd ben, omdat ik nog niet op de leeftijd ben dat je daar gemiddeld last van begint te krijgen. Zodoende adviseerde zij mij om eens langs te gaan bij oefentherapeut Freedom In Motion, voor Mensendieck Amstelveen. Iemand die daarin is gespecialiseerd, gaat namelijk aan de slag met jouw dagelijkse houdingen en bewegingen. Dat zorgt ervoor dat je zodoende pijnvrij weer de dag uit komt!

Freedom In Motion

Ik heb direct gebruik gemaakt van de tip en ben meer informatie op het internet op gaan zoeken over Oefentherapie Mensendieck. Al gauw las ik er allerlei positieve verhalen over van mensen die eerder dezelfde klachten hadden als ik, maar daarvan verholpen zijn door oefentherapie mensendieck. In Amstelveen zag ik dat er ook een aantal van zulk soort oefentherapeuten zitten. Waaronder dus inderdaad Freedom In Motion. Ook over haar vele positieve reacties. Moest dus wel goed zijn! De website zag er ook heel erg goed uit. En de oefentherapeut zag er heel vriendelijk uit. Het gaf mij in ieder geval een heel goed beeld over dit bedrijf.

Oefentherapie Mensendieck Amstelveen

Bij aankomst bij Freedom In Motion in Amstelveen, heeft zij een aantal dingen uitgelegd over hoe oefentherapie Mensendieck in zijn werk gaat. En waar de oefeningen vooral uit zullen bestaan en wat zij van mij mag verwachten. De klik was er direct. En daarom ging ik dan ook altijd met veel plezier van start met de behandelingen. Ook motiveerde het mij omdat het al na een paar behandelingen stukken beter ging.

Inmiddels zitten alle behandelingen erop. En dat omdat het hartstikke goed gaat! Eindelijk kunnen dagelijkse houdingen en bewegingen weer geheel pijnloos gedaan worden. Daar ben ik Freedom In Motion natuurlijk hartstikke dankbaar voor.