2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Glazenwasserij in Rotterdam – Sense Schoonmaak

Ben jij op zoek naar een glazenwasser in de regio Rotterdam? Dan heb je enorm veel partijen waar je uit kunt kiezen. Veel jonge mannen kiezen ervoor om aan de slag te gaan als zelfstandige glazenwasser omdat het een toffe baan is waar je goed je brood mee kunt verdienen. Het gevolg is een grote groep glazenwassers (50+ in Rotterdam) waarbij je kunt aankloppen als je je ramen wilt laten wassen. Ben je op zoek naar een partij met ruim 15 jaar ervaring en meer dan 1,5 miljoen gewassen ramen? Lees dan eventjes verder.

Sense Schoonmaak

Sense Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf dat zit gevestigd op de Lange Hilleweg 71B in Rotterdam. De eigenaren van dit bedrijf werken al ruim 30 jaar in de schoonmaakindustrie en besloten 15 jaar geleden dat ze het zelf graag anders wilde doen. Meer service tegen eerlijke prijzen. Zodoende zijn ze een glazenwasserij gestart met deze twee eigenschappen als uitgangspunten. Nu 15 jaar later is Sense Schoonmaak bekend als een hardwerkende partij die eerlijk werk levert. Met een leuke club van 38 man zijn ze dagelijks onderweg om stralende ramen achter te laten.

Waarom je ramen wassen?

De ramen wassen is een klus die vaak uitgesteld wordt. Veel mensen hebben er geen zin in of vinden het vervelend dat de ramen weer terug vies worden na een aantal weken. Steeds vaker wordt er daarom gekozen voor een glazenwasser! Een glazenwasser kan je eenmalig of periodiek langs laten komen om je ramen en kozijnen te laten wassen. Heb je houten kozijnen? Dan is het aan te raden om ze elke 2/3 maanden te laten wassen in verband met de levensduur.

Woon je op de eerste verdieping of hoger? Dan is het ook aan te raden een glazenwasser in te schakelen en niet zelf op de trap te klimmen. De meeste ongelukken gebeuren namelijk op hoogte. Een glazenwasser kan makkelijk bij hoge ramen door gebruik van een telescoop-wasser. Dit is een uitschuifbare waskop die vele meters hoog kan komen.

Dakkapel en zonnepanelen reinigen

Heb je een dakkapel en/of zonnepanelen? Dan is het ook verstandig om deze elk jaar te laten reinigen. Het wordt sterk afgeraden om zonnepanelen zelf schoon te maken omdat je niet gezekerd het dak op gaat en omdat kraanwater calcium bevat. Het calcium kan voor kalkaanslag zorgen waardoor de werking van de zonnepanelen minder wordt.

Offerte aanvragen

Wil je weten wat het kost als Sense bij jou langs komt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Gerelateerde artikelen

Verzekerd Van Het Parkeren Bij Een Vliegveld Met Één Klik Op De Muis

Ontstaan van de Arbo Unie

Verhuizen naar Heuvelland?

Mediator Maastricht

Informatie kanalen voor ondernemers

Waarom hetelucht friteuse kopen?