2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

De eerste verdieping voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Jouw persoonlijke ontwikkeling. Hoe vaak ben je er niet mee bezig? Heb jij vaak ook het gevoel dat je niet echt vooruit komt of dat zaken anders kunnen? Dan ben je echt niet de enige. Heel veel mensen weten de cirkel van hun eigen denkproces niet te doorbreken. Sterker nog, zij zijn zich van veel denkprocessen op geen enkele wijze bewust! Hoe zorg je nu dat je je volle talent benut en het roer volledig in eigen handen neemt? Kies dan voor de workshop NLP of opleiding NLP Practitioner bij De eerste verdieping.

Erkende NLP opleidingen

Ken je de term NLP misschien nog niet? Deze drie letters zijn de afkorting voor Neuro Linguistisch Programmeren. Hoe neem jij de wereld waar en hoe reageer jij daar eigenlijk op? Is je reactie wel de juiste en is deze eigenlijk wel voldoende functioneel? Je begrijpt dat met het verder uitwerken van deze uitgangspunten heel wat winst te behalen valt.

NLP Master

Neem jij je leven eindelijk in eigen hand en kom je toe aan het ontdekken en ontwikkelen van je eigen talenten, dan wordt het misschien tijd om de vervolgcursus NLP Master Practitioner bij ons te gaan volgen. De Mastercursus bij De eerste verdieping gaat breder, verder en haalt bij jou alles uit de kast. Reken af met overbodige ballast die jou blokkeert, waar jij juist functioneren wilt. Maak kennis met je ‘nieuwe ik’, die je eigenlijk altijd al bezat. Pas als je weet waar jij al je energie steeds aan verliest en waar je juist de meeste energie vandaan kunt halen, ben je in staat om topprestaties neer te zetten. Misschien moet je eens doorklikken naar onze website. Je leest dan hoe de opleidingen geregeld zijn, welke data ze worden gegeven en hoe effectief en gezellig het programma is. Misschien eerst een adviesgesprek? Klik op de button en vraag het aan. Zo weet je zeker dat je goed zit als je aan onze training begint!

https://www.1e-verdieping.nl/