2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Wollen babykleding: zacht en hypoallergeen

Bent u op zoek naar ecologische wollen babykleertjes? Met babykleding van wol kan uw kindje zijn eigen lichaamstemperatuur beter stabiel houden. De items die verkrijgbaar zijn bij Woolskins zijn gemaakt van zuivere scheerwol of baby-alpacawol, zeer zachte wol met een fijne vezelstructuur. Met deze thermische babykleding krijgt uw zoon of dochter het niet te warm of te koud en voelt hij of zij zich veilig en comfortabel. De zachte wollen babykleding ziet er luxe uit, is hypoallergeen en heeft een lage ‘jeukfactor’.

Babykleding van wol van de beste kwaliteit

De wollen babykleding van Woolskins heeft een prachtige, minimalistische uitstraling. De broekjes, winterpakken en vestjes zijn 100% organisch en gaan lang mee. De items krimpen bovendien niet na het wassen. De mutsjes zorgen ervoor dat het babyhoofdje lekker warm blijft in de winter. Wilt u uw baby’tje van top tot teen in wol hullen? Er zijn ook slofjes in zachte kleuren verkrijgbaar, die de babyvoetjes in de winter warm en in de zomer koel houden. Ze hebben de gezonde geur van wol en zijn voorzien van het Safe for Children-keurmerk.

De voordelen van wollen baby items van Woolskins

De producten van Woolskins bestaan voor 100% uit wol, die in Europa is geproduceerd. Alle kleding en schapenvachtjes voor baby’s zijn ecologisch, wat betekent dat bij de fabricage zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met het milieu, de dieren en de planten. De items zijn biologisch afbreekbaar. Uit onderzoek is gebleken dat schapenvachten gezond zijn voor baby’s en ervoor zorgen dat kinderen minder kans op allergieën en astma ontwikkelen.

Houdt u van verantwoorde natuurproducten die traditie en innovatie combineren? Woolskins is dé specialist in wollen babykleding waar milieubewuste ouders de mooiste kwaliteitskleding vinden. De babyspullen worden als cadeau verpakt en zijn ook ideaal om te geven als kraamcadeau!

https://www.woolskins.eu

Gerelateerde artikelen

Wil jij ook na je zwangerschap weer helemaal fit worden?

de frequentie van mobiele telefoons en het beheren van de energie hiervan | Ista Nederland

De geschiedenis van de moderne horloge

Goede SEO webteksten, wie gaat die voor me schrijven?

Duurzame oplossingen voor warmte en warm water

THP Clean Mobile