2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Wat is neon verlichting?

Wat is neon verlichting? Neon verlichting is een soort van verlichting waarbij elektronen door een gasvlam worden geleid. Neonlampen gebruiken neon of argon als gas, en de elektronen worden hierbij aangetrokken door een hoge spanning. De lichtkleur kan variëren van rood, oranje, geel tot blauw, maar ze kunnen nu ook andere kleuren fabriceren. Tegenwoordig wordt neon verlichting vaak gebruikt bij bars of restaurants om de aandacht te trekken, of je ziet ze aan een gevel hangen van een winkel. Je kunt neon verlichting gemakkelijk in elke gewenste vorm maken, neonletters zijn bijvoorbeeld erg populair.

Waarvoor kun je neon verlichting gebruiken?

Neon verlichting is niet alleen maar mooi om naar te kijken, het heeft ook vele praktische toepassingen. Zo wordt neon verlichting vaak gebruikt als veiligheidsverlichting of als aanduiding van een uitgang. Neonlampen zijn ook ideaal voor werkplaatsen en garages, omdat ze een helder en sterk licht geven. LED Neon verlichting is daarnaast ook energiezuinig, dus je kunt ermee helpen om het milieu te besparen.

Neon verlichting is verkrijgbaar in verschillende soorten. Je kunt LED neon aanschaffen dat gemaakt is van flexibel materiaal, waardoor je het makkelijk kunt buigen en vormen. Dit is een goede optie wanneer je neon verlichting wilt gebruiken als sfeerverlichting of als aanduiding van een uitgang of ruimte. Neonlampen zijn er ook in verschillende kleuren, dus je kunt altijd de perfecte neon lamp vinden voor jouw situatie. Ontwerp je eigen neon lamp bij Neondistrict.nl of kies een van de standaard modellen die je op de webshop kunt vinden! Vindt leuke quotes voor op je kamer of een mooi kunstwerk voor in huis!

Neon verlichting is een unieke manier om sfeer toe te voegen aan elke ruimte. Of je nu neonlampen wilt gebruiken voor een feestje, of om de aandacht te trekken bij je bedrijf, neon verlichting is altijd een goede optie. Kies neon verlichting in jouw favoriete kleur en maak elke ruimte uniek!

 

Gerelateerde artikelen

VCA opgesteld in Utrecht door PC Kam Advies

Advocaten kunnen onze recherche diensten inschakelen

Orthodontie volwassene

Hoe kiest u het juiste niet-destructieve testonderzoek

Verkeersregelaar worden en een cursus volgen?

Berken houtpellets: hoe zijn deze gedroogd?