2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Veiliger werken met belijning door het magazijn

Belijning door het magazijn draagt bij aan veiligheid

Veiligheid wordt een steeds belangrijker issue in veel bedrijven. Dat is maar goed ook, want er gebeuren nog teveel bedrijfsongevallen. Mocht u zich afvragen wat belijning door het magazijn kan bijdragen aan veiligheid: welke onveilige situaties kunt u voorkomen door duidelijk aan te geven wat de looproute is? Natuurlijk zijn er altijd mogelijkheden om op andere manieren voor meer veiligheid te kiezen. Maar de ruimtelijke indeling kan zeker in een magazijn zomaar veranderen.

Belijning geeft duidelijkheid

Soms is het in een grote hal niet helemaal duidelijk waar iets wel mag en waar zeker niet. Door overduidelijke arceringen snapt iedereen wat de bedoeling is van een bepaalde zone. U voorkomt dat een deel van uw hal verkeerd wordt gebruikt. Gebeurt dat laatste wel, dan kan bijvoorbeeld uw productieproces gevaar lopen of zelfs stil vallen. Met strakke belijning door het magazijn en duidelijke instructies voorkomt u dat.

Overzichtelijk parkeren

Een nog duidelijker voorbeeld van wat belijning voor invloed heeft: in een parkeergarage parkeert iedereen keurig in zijn vak, ook om schade te voorkomen. Daarnaast is het snel duidelijk wat de rijrichting is en waar u weer richting uitgang gaat. Stelt u zich de situatie eens voor dat er belijning parkeergarage ontbreekt. Iedereen parkeert dan maar waar het hem het beste uitkomt, de één vlakbij de ingang, de ander vlakbij de uitgang, weer een ander dwars op andere geparkeerde auto’s.

Parkeerindeling met een plan

Natuurlijk maakt u daarom een parkeerplan voor uw hal of garage. Wij helpen u daar graag mee, met onze uitgebreide ervaring en expertise. U wilt de ruimte immers zo efficiënt mogelijk gebruiken, en de kans op ongelukken en schade zoveel mogelijk verkleining. Juiste belijning parkeergarage draagt dus ook in dit geval heel duidelijk bij aan veiligheid, voor uw medewerkers, voor uw gasten en voor uw klanten of winkelpubliek.

https://www.ds-belijning.nl/

Gerelateerde artikelen

Problemen met uw dakgoot

Optimaal genieten

Een huis kopen of verkopen in Apeldoorn

Werkplek schoonhouden

Led Online: dé online led lampenwinkel en adviseur

Goud inkoop Arnhem biedt u de beste prijs voor uw oud goud