2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Van den Akker Glaszetters helpt u met spoed als u een glaszetter Venray nodig

Van den Akker: betrouwbare glaszetter Venray en omstreken

Al veertig jaar is Van den Akker Glaszetters & Glashandel sterk in schilder- en glaszetterswerkzaamheden. Het bedrijf van Piet van den Akker is in deze vier decennia uitgegroeid tot maar liefst vijftien medewerkers, die goed opgeleid zijn en staan voor de beste service. Of u nu een glasschade met spoed wilt laten repareren, glas-in-lood wilt laten aanbrengen of uw huis beter wilt isoleren, deze glaszetter staat in een groot werkgebied voor u klaar. Van Weert tot Veghel en van Eindhoven tot Venray.

Neem 24 uur per dag contact op met de glaszetter Venray

Van den Akker heeft een 24 uursschadeservice die u alle dagen van het jaar kunt bellen. Heeft u een geval van glasschade op uw bedrijf of in uw woning in Venray? U hoeft niet lang te wachten en wordt dezelfde dag nog geholpen met een reparatie of noodvoorziening. Deze glaszetter Venray is een gecertificeerde onderneming die niet alleen snel uw schade verhelpt, maar ook andere diensten aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van voorzetramen, ventilatieroosters of HR++ glas. Heeft u interesse, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

De beste glaszetter Weert en omstreken

Ook de storingsdienst van de glaszetter Weert is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar. Zo bent u er zeker van dat u een reparatie van een glasschade snel met de dienstdoende glaszetter kunt regelen. De hulp die Van den Akker Glaszetters & Glashandel biedt is niet alleen snel, maar ook uiterst vakkundig. De medewerkers hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis, zodat u geniet van een uitstekend resultaat. Het bedrijf, waarvan de hoofdvestiging in Helmond zit, beschikt bovendien over een grote voorraad glassoorten.

Heeft u een dringende glasschade of wilt u van een van de andere schilder- of glasdiensten van Van den Akker Glaszetters gebruik maken? Deze vakman is snel ter plaatse en vindt altijd de juiste oplossing voor uw probleem!

https://akkerglas.nl/

Gerelateerde artikelen

Groepsuitje Amsterdam

Orthodontie volwassene

Loopbaancoach voor passende baan

Eenvoudig overschakelen van tabak naar E-liquid

Ride & Shine: zorgvuldig polijsten van uw auto

Een goede glaszetter Gouderak herkent u zo