2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Tanden Bleken? | Tandartspraktijk de Clomp

Tanden bleken voor mooie witte tanden

Zijn uw tanden wat gelig geworden en wilt u deze weer mooi wit maken? Bent u daarom op zoek naar een tandartspraktijk waar u uw tanden kunt laten bleken? Maak dan kennis met Tandartspraktijk de Clomp! Een mooi verzorgd gebit is erg belangrijk voor een mooie glimlach. Witte tanden doen wat dat betreft een hoop. Tandartspraktijk de Clomp is gevestigd is Utrecht en helpt u graag verder met een bleekbehandeling. Het resultaat? U heeft weer mooie witte tanden! Maak gelijk een afspraak.

Waarom uw tanden bleken?

Met de tijd, of als gevolg van roken of onvoldoende poetsen kan uw gebit verkleuren. Dit doet uw stralende glimlacht natuurlijk niet goed. Door uw tanden te laten bleken kunt u weer vol zelfvertrouwen glimlachen, zonder u zorgen te hoeven maken over uw tanden. Een bleekbehandeling zorgt voor een frisse en verzorgde uitstraling, behoudt de gezondheid van uw tandglazuur en zorgt voor een duurzaam resultaat. Er zijn diverse bleekmethodes verkrijgbaar om u tanden mee te bleken, zoals whitening-gel, thuiskits en whitestrips. Deze zijn echter niet altijd even effectief en het effect daarvan gaat minder lang mee dan gehoopt. De bleekmethode van Tandartspraktijk de Clomp zorgt wél voor het gewenste resultaat op de lange termijn!

Laat uw tanden bleken bij Tandartspraktijk de Clomp!

Bij Tandartspraktijk de Clomp garanderen we een effectieve methode die veilig en duurzaam is. We maken gebruik van bleekgel, bleeklampen en andere middelen die een bewezen werking hebben. Op een optimaal resultaat te kunnen verzekeren maken we verder gebruik van mondspreiders in plaats van bitjes. U vertrekt gegarandeerd weer met een stralende lach!

Maak gelijk een afpsraak voor een bleekbehandeling

Wilt u uw tanden laten bleken? Neem dan gelijk contact op met Tandartspraktijk de Clomp om een afspraak in te plannen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de kosten. Bezoek onze website, of neem direct contact op door te bellen naar (030) 695 74 30.

https://www.declomp.nl/