2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Pelletkachel voor buiten

Op zoek naar een pelletkachel voor buiten? Wij hebben er een gekocht bij Alles voor warmte. We zagen onlangs bij vrienden thuis dat zij er ook een in de tuin hadden staan en dat vonden we zo ontzettend gezellig staan. Ik zie ons gezinnetje al helemaal voor me, in de winter met warme chocomelk in de tuin bij de buitenhaard.

Daarom gingen we zelf ook op zoek naar zo’n sfeermaker voor in onze tuin. Hij stoot minder uit, maar is net zo gezellig als een gewone haard die niet op pellets werkt. In dit blogartikel vertellen we meer over deze pellet buitenhaard en over andere producten die we bij Alles voor warmte aangeschaft hebben.

Geweldige aanvulling van iedere tuin

We hebben de pelletkachel voor buiten al een paar keer aangezet en we zijn meer dan tevreden! Er komt echt onwijs veel warmte van de kachel af, meer dan we van tevoren in durfden te schatten. Bovendien is de vlambreedte instelbaar. Deze kan men verstellen door de verticale brandroosters smaller, of juist breder te maken. Het is maar net wat u wenst!

Daarnaast hebben we ook helemaal zelf in de hand hoe lang de vlam in de buitenkachel aan blijft. Hoe meer vulling in de voorraadbunker, hoe langer hij aan blijft. En weet u? Hij is al na 15 minuten op de gewenste temperatuur! Ideaal.

Tevreden klant

We zijn een zeer tevreden klant van Alles voor warmte. We hebben een paar keer contact gehad met de klantenservice, toen we vragen hadden over een pellet BBQ en een pellet terrasverwarmer. Op de site lazen we al dat we kunnen vertrouwen op goede service, daar ben ik het dan ook helemaal mee eens!

We konden terugvallen op de specialistische kennis van de medewerkers van dit bedrijf. Ze hebben ons geholpen met de vragen die we hadden en ons perfect op weg geholpen. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf waar u een pelletkachel kunt kopen raden we dit bedrijf meer dan aan.

https://allesvoorwarmte.nl/