2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Pelletkachel in Eindhoven

Wij wonen sinds een paar maanden in een oude boerderij in Eindhoven. We hebben de boerderij helemaal naar wens gemaakt. Een huis is immers je thuis waar je je fijn voelt. Daarom hebben we destijds besloten om het hele huis aan te pakken. Alles ging er uit, het hele huis is gestript. We wilden immers graag nog jarenlang in dat huis blijven wonen. Totdat we niet meer mobiel zijn en het tijd is voor een verzorgingstehuis. Daarom gingen we voor de namens onze mening beste keuze. Een Een pelletkachel in Eindhoven. De kachel geeft veel warmte, sfeer, is gezellig, goed voor het milieu en bespaart ons op langere termijn natuurlijk ook nog veel geld.

Allesvoorwarmte doet alles voor warmte

Maar waarom bespaar je hier zo veel geld mee? Ten eerste omdat je over de aanschafprijs van een pelletkachel in Weert of Helmond een aantrekkelijke subsidie ontvangt. Een bedrag van minimaal 500 euro krijg je weer terug. Maar dat is nog niet alles. Je bespaart daarnaast ook nog vele honderden euro’s per jaar op de energierekening. Maar waarom is deze optie zo milieuvriendelijk? Deze kachel werkt op verbrande houtpellets. De warmtewisselaar wordt geleid door de warmtewisselaar. Daardoor wordt de lucht uit de kamer op temperatuur gebracht.

Zeer tevreden klant

Zo fijn! Wij zijn erg te spreken over de pelletkachel in ons fijne huisje in Eindhoven. Wij raden het iedereen in de omgeving van Eindhoven aan. Mensen uit Helmond, Tilburg en Sittard: kies voor een pelletkachel van Allesvoorwarmte!

https://allesvoorwarmte.nl/