2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Open en deskundige bewindvoering nodig? Bewindsbureau Almelo biedt hulp

Schakel Stichting Doe Meer in als bewindsbureau Almelo

Stichting Doe Mee(r) uit Hengelo heeft cliënten door heel Overijssel. In het geval van schulden, het regelen van zorg en het nemen van beslissingen biedt deze onafhankelijke stichting de helpende hand. Bijvoorbeeld als u in Almelo en omstreken woont. Via oplossingen als bewindvoering, mentorschap of curatele brengt Doe Meer uw (geld)zaken op orde. Zo ervaart u meer overzicht en rust en kunt u weer meedoen in de samenleving.

Betrouwbare bewindvoerder in Almelo

Wilt u graag dat Stichting Doe Mee(r) de zorg voor uw geldzaken (of die van een familielid) overneemt? Dit bewindsbureau Almelo werkt eerlijk en vakkundig en biedt al tien jaar de kwaliteit die hiervoor vereist is. Doe Mee(r) wordt namelijk elk jaar gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank en voldoet aan alle kwaliteitseisen. In het geval van bewindvoering in Almelo zal Stichting Doe Mee(r) uw financiële zaken op zich nemen en de rekeningen betalen. De bewindvoerder zoekt bovendien uit of u recht heeft op subsidies of kwijtscheldingen.

Beschermingsbewind Enschede aanvragen

Ook als u of degene waarvoor u zorgt in Enschede woont, dan kunt u bij Stichting Doe Mee(r) een vrijblijvend gesprek aanvragen over bewindvoering. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u, uw partner of een familielid bewindvoering of beschermingsbewind Enschede nodig heeft. In het geval van beschermingsbewind neemt Doe Mee(r) het financieel management over van mensen die dit zelf niet meer kunnen. Bij bewindvoering gaat het om hulp om uit de schulden te komen. Deze vorm van hulp is bedoeld voor mensen die door persoonlijke omstandigheden het financiële overzicht kwijt zijn.

Zowel voor beschermingsbewind als bewindvoering in Overijssel staat Stichting Doe Mee(r) graag voor u klaar. Deze stichting behandelt uw vragen uiteraard in vertrouwen en legt over alle financiële handelingen verantwoording af aan de rechtbank. Neem contact op, zodat u er niet langer alleen voorstaat!

https://stichtingdoemeer.nl/

Gerelateerde artikelen

Zonwering Nijmegen

Dit lukt nog niet! Kan je ons later nog even bellen om Tag manager te koppelen en serach console.

Elektrische fietsen & fiets onderdelen

De aannemer in Beverwijk en omstreken

Makelaar Naaldwijk | Melior Makelaardij

De flamingo’s in Nederland