2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Online marketing bureau Arnhem

Wil je met je website bovenaan bij Google komen te staan wanneer men op zoek is naar jouw product of dienst? Dit kunnen wij als online marketing bureau Arnhem voor je regelen. Internet marketing is belangrijk voor je bedrijf. Eerder adverteerde bedrijven veel in kranten en andere niet digitale media. Echter heeft internet tegenwoordig de hoofdrol. Meer dan 97% van de Nederlandse internetters gebruikt Google als zoekmachine. Is jouw website al vindbaar in Google?

Een online marketing bureau in Arnhem kan je daarbij helpen. Online marketing bureau Arnhem helpt om jouw website hoog in Google te krijgen. Wat betekent dat voor jouw bedrijf?

Een online marketing bureau in Arnhem zorgt voor meer bezoekers en klanten

Online marketing bureau Arnhem helpt om jouw website hoog in Google te krijgen. Daarnaast heeft internet marketing meer voordelen:

  • Naamsbekendheid vergroten
  • Hoe hoger je in Google staat, hoe sneller iemand op je website klikt
  • Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op klanten
  • Door de website klantgericht in te delen nemen bezoekers eerder contact op

Anderen die ons als online marketing bureau in Arnhem hebben

Inmiddels hebben we meer dan 400 projecten in ons portfolio die we hebben voorzien van een succesvolle internet marketing strategie.

Retargeting met visuele en doelgerichte advertenties

Je kent het vast: je bent op zoek naar een vakantie en bezoekt hiervoor meerdere websites. Je hebt nog geen keuze gemaakt. Tijdens het surfen kom je advertenties tegen van een hotelaanbieder die je eerder hebt bezocht. Hé, dat zag er eigenlijk wel erg aantrekkelijk uit. Toch nog maar eens kijken… Dit is retargeting. Retargeting is een vorm van gericht adverteren via online display advertising. Met retargeting kun je bezoekers die je website hebben bezocht opnieuw bereiken.

Dit doe je via advertenties op websites van derden. Wist je dat gemiddeld 98% van de websitebezoekers de website verlaat zonder een aankoop te doen, een offerteaanvraag in te vullen of te reageren via een formulier? Wat zou het voor jouw website betekenen als je deze bezoekers nogmaals kunt benaderen met doelgerichte advertenties? Dit kan met retargeting. Wij bij Best4u maken deze campagnes voor je. Je hoeft je niet druk te maken om de ingevingen. Wij nemen alles voor je uit handen: van het maken van de advertenties tot het vertonen ervan.

Het bereik van retargeting

In onze klikcultuur vergelijken we graag verschillende aanbieders. Online zijn we vaak oriënterend op zoek naar een product of dienst. Daarom is retargeting in deze fase erg geschikt. Met visuele en doelgerichte advertenties wordt jouw product of dienst (opnieuw) onder de aandacht gebracht van een potentiële klant. Bijna alle grote en kleine publiceerders van websites bieden advertentieruimte aan netwerken waarbinnen retargeting campagnes kunnen draaien. Zo bieden wij onze klanten zoveel mogelijk bereik. Elke maand houden wij bij hoe je advertenties presteren en optimaliseren we deze waar mogelijk.

Voor wie is retargeting geschikt?

Retargeting kan ingezet worden voor elk bedrijf. Omdat retargeting uitsluitend de bezoekers bereikt die eerder op de website zijn geweest, kan het worden ingezet voor elk bedrijf, ongeacht grootte en type. Voorheen waren het voornamelijk de grotere partijen die gebruik maakten van retargeting, zoals Zalando, Booking en Jiba. Inmiddels zijn er ook mogelijkheden voor het MKB, waarbij je voor een betaalbaar tarief gebruik kunt maken van retargeting. Lees meer over wat je allemaal met retargeting kan, in ons retargetingblog.

Neem contact met ons op!

Ben jij benieuwd wat retargeting of wat andere online marketing diensten kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op of vul rechts het formulier hier in en wij nemen binnen 1 uur contact met je op!

Best4u Internet Marketing B.V.
Stationsplein 37a
7201 MH Zutphen
Nederland

https://www.best4u-internetmarketing.nl/online-marketing-arnhem/