2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Meer dan 30 jaar ervaring in RVS tankbouw

Grote vakbekwaamheid in RVS tankbouw

HenF Lichtenvoorde is een specialist in roestvast staal-oplossingen en RVS tankbouw. De RVS tanks worden op maat gemaakt en u kunt altijd rekenen op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Denk bijvoorbeeld aan RVS mengtanks, opslagtanks, drukvaten en fermentatietanks. Ook grote machinebouw en leidingwerk zijn bij HenF in goede handen.

Tanks en drukvaten van roestvast staal

Voor verschillende branches maakt HenF Lichtenvoorde roestvast stalen maatwerkproducten. RVS is zeer duurzaam en bijzonder hittebestendig. De producten zijn geschikt voor bedrijven met hoge hygiënische eisen en laten zich eenvoudig schoonmaken. Zo produceert HenF constructies voor roerwerken voor bakkerijen, maar ook tanks voor de farmaceutische en petrochemische industrie. Bierbedrijven laten door deze RVS-expert fermentatietanks bouwen en chemische bedrijven vragen bij HenF uit Lichtenvoorde ontwerpen aan voor proces- en reactievaten. Voor wasserijen worden boilervaten geproduceerd.

HenF Lichtenvoorde voor professioneel lassen en keuringen

HenF Lichtenvoorde heeft veel specialistische kennis en is ook werkzaam voor marine, offshorebedrijven en procesindustrieën. Het bedrijf is internationaal bekend vanwege zijn expertise in RVS en TiG-lassen. De vakbekwame medewerkers hebben uiteraard de benodigde ISO- en ASME-lascertificaten. Of het nu gaat om Hastelloy, RVS304, RVS316 of andere RVS-soorten, dit bedrijf biedt een groot aantal mogelijkheden als het gaat om professioneel lassen. HenF kan samen met de TÜV ook keuringen doen op de gefabriceerde tanks. Door deze keuringen, waaronder NDO-onderzoek, druktesten en ontwerpbeoordelingen, kunnen diverse PED-tanks van CE-markeringen worden voorzien.

RVS tanks en RVS drukvaten worden door HenF Lichtenvoorde altijd op maat gebouwd. Na de installatie nemen de vakmensen röntgenfoto’s van het laswerk om de kwaliteit te waarborgen. In RVS tankbouw heeft HenF meer dan 30 jaar ervaring, zodat u kunt profiteren van een enorme expertise op het gebied van hoogwaardige soorten RVS. Laat via een e-mail uw gegevens achter, dan neemt HenF binnen een werkdag contact met u op voor informatie of een afspraak.

https://www.henf.nl/