2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Mediator scheiding Alkmaar die u breed kan adviseren

Carent is een adviespraktijk voor scheidingen gevestigd in Uitgeest. Heeft u een gediplomeerd mediator voor uw scheiding in Alkmaar nodig, dan is Judith van den Nieuwenhuijsen-Duits de aangewezen persoon om u te ondersteunen. Haar kracht ligt in het feit dat zij niet alleen een familiemediator is, die is ingeschreven bij het MfN-register, maar ook afgestudeerd is in fiscaal recht en een erkende financieel echtscheidingsadviseur is. Terwijl zij de zakelijke kant op haar duimpje kent, heeft zij ook veel aandacht voor de menselijke kant van een echtscheiding.

Onpartijdige mediation bij uw scheiding in Alkmaar

Een scheiding is in de eerste plaats een verdrietige gebeurtenis. Judith realiseert zich dat maar al te goed en stelt zich tot doel dat de beide ex-partners met haar hulp weer een positief beeld van de toekomst te krijgen. Als er sprake is van een conflict of als u het belangrijk vindt om de onderlinge relatie voor de toekomst goed te houden, dan is Carent u graag van dienst als mediator scheiding Alkmaar. Judith helpt u niet alleen met de praktische zaken, maar begeleidt ook de gesprekken en onderhandelingen die leiden tot toekomstbestendige afspraken. Zij stelt zich onpartijdig op en zorgt ervoor dat u gezamenlijk een oplossing bereikt.

Carent ontzorgt en biedt passende coaching

Dankzij de fiscale en financiële kennis van Judith heeft Carent veel meer te bieden dan mediation. Op eenzijdig verzoek of op verzoek van u beiden kan Judith de hele scheiding afhandelen. Zij zorgt er daarbij voor dat ook de fiscale aspecten optimaal geregeld worden. Via Carent kunt u bovendien een coachingsprogramma aanvragen, als er grote problemen zijn op het gebied van communicatie en het naleven van afspraken. Om te voorkomen dat uw kinderen de dupe worden, leert u via deze coaching om weer neutraal om te gaan met uw partner. Dit bevordert uiteraard uw gevoel van rust en geluk.

Scheiden is voor niemand fijn. Met deze mediator voor uw scheiding in Alkmaar kunt u er toch in slagen om op een prettige manier, zonder ruzie, uit elkaar te gaan. Hiermee legt u de basis voor een goede toekomst!

https://www.carent.nl/