2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Laat je kind zich spelenderwijs ontwikkelen in kinderopvang Road2School!

Spelenderwijs leren

Elke ouder wilt het beste voor zijn kind. Je wilt dat je kindje zich, liefst op een leuke en plezierige manier, goed ontwikkelt. Woon je in Den Haag, kies dan voor Road2School kinderopvang. Road2School zorgt ervoor dat de kinderen op een speelse manier voldoende bijleren. Elk kind is uniek en zal dan ook persoonlijke aandacht krijgen. Dankzij deze individuele begeleiding kan elk kind zich op zijn eigen tempo ontwikkelen.

Persoonlijke aandacht

De kinderopvang Den Haag werkt met kleine groepen. Zo krijgt elk kind voldoende aandacht, waardoor hij al spelend heel wat nieuwe vaardigheden zal ontdekken en ontwikkelen. Dankzij de huiselijke sfeer die het kinderdagverblijf Den Haag uitstraalt, zullen de kinderen zich steeds veilig voelen. Dit zal hun zelfvertrouwen aanzienlijk versterken. Road2School hanteert tenslotte ook een positief beloningssysteem wat kinderen alleen maar zal stimuleren om zich sneller te ontwikkelen.

Professionele creche Den Haag

In het kinderdagverblijf Den Haag kunnen kinderen van 0 tot 13 jaar terecht. Road2School is, zoals de naam al doet vermoeden, een creche Den Haag die de jongsten voorbereidt op de echte schooltijd. Er wordt namelijk voortdurend gewerkt aan hun basiskennis, zoals hun sociaal gedrag en cognitieve vaardigheden. De kinderen lopen zo minder kans op een eventuele achterstand, waardoor ze zich zonder stress op hun eigen tempo kunnen blijven ontwikkelen.

Talloze activiteiten

Road2School zorgt steeds voor activiteiten die aansluiten bij de leeftijd van de kinderen. Tekenen, sporten en leerrijke spelletjes behoren dan ook tot het dagelijkse programma. Verder organiseren ze ook een schoolreis en activiteiten waaraan de ouders kunnen deelnemen. Het team van deze kinderopvang Den Haag bestaat uit verschillende pedagogische medewerkers wiens dag pas geslaagd is als de kinderen, na vele leerrijke momenten, met een lach op hun gezicht naar huis gaan!

https://www.road2school.nl/