2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Huis kopen met behulp van een makelaar in Apeldoorn

Wij willen al tijden een huis kopen in Apeldoorn, maar dat is echt zo ontzettend lastig! Vandaag de dag staat de huizenmarkt helemaal op z’n kop en worden de huizen zo onder je neus weggesnoept. En niet voor de verkoopprijs, maar voor een prijs die daar ver boven ligt! Zo lastig.

Wanneer je op de bekende websites zoals Funda kijkt zie je dat huizen binnen enkele dagen of weken al verkocht zijn. Zo snel gaat het! Gelukkig konden we bij deze makelaar in Apeldoorn terecht voor begeleiding op maat. En met succes! Maar daar komen we later in dit blogartikel op terug. Eerst vertellen we meer over deze makelaar.

Cookiebeleid

Professionele makelaar te Apeldoorn

De makelaar in Apeldoorn die ons verder heeft geholpen is proactief en houdt zich bezig met allerlei zaken. Waaronder met de verhuur, taxatie van woningen, verkoop, aankoop, bedrijfsmatig vastgoed en beleggingsobjecten. Wist u dat u bij de makelaar in deze regio ook terecht kunt voor geheel onafhankelijk hypotheekadvies? Echt ideaal! De makelaar heeft een hoge beoordeling op Funda, biedt alles onder 1 dak aan en beschikt over een no nonsense mentaliteit.

Huis kopen in Apeldoorn

Een huis kopen in Apeldoorn is tegenwoordig niet zo makkelijk, zo schreven wel al aan het begin van dit artikel. Er komt zo ontzettend veel bij kijken, vooral in deze tijden. Als je een huis vandaag de dag over het hoofd ziet, is het praktisch al verkocht. We hadden echt geen idee hoe we het moesten aanpakken en wisten eerst ook niet wat we konden lenen.

Toen de maximale hoogte van onze hypotheek bekend was, konden we een beetje rondkijken. We zijn van A tot Z begeleid. Zo kregen we meer inzicht in de waarde van woningen én hebben ze ons bijgestaan tijdens de prijsonderhandelingen. En nu? Nu hebben we ons droomhuis in Apeldoorn gevonden! We wonen hier heerlijk en zijn ontzettend dankbaar voor de hulp van Goos Makelaardij.

https://www.goos.nl/