2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Het VvE beheer zorgt voor een fijne woonomgeving

Het VvE beheer

Zodra u een appartement in Rotterdam of Den Haag koopt, wordt u automatisch lid van het VvE beheer in Rotterdam of VvE beheer in Den Haag. Het is een organisatie die ervoor zorgt dat het appartementencomplex goed wordt onderhouden. Daarvoor betaalt u maandelijks een vast bedrag en bent u direct lid van de vereniging van het VvE (Vereniging van Eigenaren). Wanneer u een appartement koopt, dan koopt u dat volgens het appartementsrecht. Dat wil in principe niets anders zeggen dat u een deel van het gebouw koopt. U heeft daarbij alleen het verbruiksrecht van het deel dat u daadwerkelijk heeft gekocht.

Het VvE beheer in Den Haag

Koopt u een appartement in Den Haag, dan zal de VvE zorgen dat de gemeenschappelijke delen goed worden onderhouden. Voor de gemeenschappelijke delen die onderhouden moeten worden en op ieder lid van de verenging van toepassing zijn bedoelen we het trappenhuis, lift, dak, entree, ramenwasser, kozijnen, maar ook dus het technische gedeelte van het gebouw. Het is vooral het technische onderhoud dat vaak voor problemen kan zorgen. Daarom zal het VvE beheer in Den Haag zeker het technische onderhoud uitbesteden. Ook het schoonmaken van het gebouw zal worden uitbesteedt. Dit alles geldt ook voor het VvE beheer in Rijswijk

Het VvE beheer in Rotterdam

Omdat u maandelijks een vast bedrag aan de VvE moet afdragen voor het algehele onderhoud, zal ook het VvE beheer in Rotterdam daarvoor jaarlijks een algehele vergadering moeten houden. Tijdens de vergadering wordt er een overzicht getoond waarop staat waarvoor het betaalde geld gebruikt is. De kosten voor het onderhoud worden onder de bewoners verdeeld. Hoe de kosten daadwerkelijk verdeeld moeten worden, staat in het regelement van het VvE.

Afgesloten verzekeringen door het VvE

Het is belangrijk dat er een goede opstal- en aansprakelijkheidsverzekering is afgesloten. Voor het groot onderhoud zal het VvE een bepaald bedrag moeten reserveren. De VvE is verplicht er een minimumbedrag voor apart te leggen. Wordt het gebouw niet naar behoren onderhouden, dan kan daar de VvE op aangesproken worden. Alle bewoners van een appartementencomplex wonen graag in een goed en schoon gebouw. Dat is ook alleen maar goed als u uw appartement wilt gaan verkopen. Het zal de waarde van uw appartement alleen maar verhogen.

https://www.ektiv-vvebeheer.nl/

Gerelateerde artikelen

Technisch uitzendbureau in Rotterdam: groot aanbod technische vacatures

Angst voor de tandarts

Bruidsjurken waar elke vrouw van droomt

Boekhouder of administratiekantoor in Utrecht nodig?

Bosch wasmachine storing of foutcode

Op zoek naar een incassobureau Tilburg? Neem contact op met Onyx Advocaten