2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Het succesvolle leven zonder liefde

Een mismatch in de liefde, heb je daar wel is van gehoord? Het komt veel vaker voor dan je misschien denkt. Successful Single helpt om een missmatch te voorkomen. Zij weten dat het belangrijk is om iemand in je leven te hebben met een zelfde soort opleiding, sociale positie en mindset erg belangrijk is.

Succesful Single, is een bedrijf dat zich richt op vrijgezelle mannen en vrijgezelle vrouwen met een succesvol leven, maar nog een ontbrekende levenspartner. Het percentage mannen en vrouwen in Nederland en België is hetzelfde, maar het percentage van vrouwen met hogere opleiding verschilt wel. Er zijn namelijk meer vrouwen met een hogere opleiding in vergelijking met de mannen.

Voor de meeste vrouwen met een hogere opleiding is het belangrijk om een man met hetzelfde of opleidingsniveau te zoeken. Hoe hoger een vrouw is opgeleid, hoe minder groot de groep met mannen wordt waaruit zij kan kiezen. Ook vinden vrouwen het belangrijk om een relatie te hebben met een man met hogere sociale positie.

Succesful Single helpt mannen met een zelfde soort opleiding, mindset en een hogere sociale status te machten met gelijk gestemde vrouwen. Er wordt afgesproken in een prachtige locatie met een goede sfeer, allure, stijl en exclusiviteit. Denk hierbij aan een historisch gebouw, een luxe hotel, een landhuis of een prachtige buitenlocatie.

Deze locaties bestaan uit vijf verschillende ruimtes, namelijk een Business Lounge, Dinner Venue, Matchmaking Venue, Dating Venue en Main Venue. Elke ruimte heeft zijn eigen functie en doel. Ook krijgen de singles advies en ondersteuning tijdens de single evenementen. Zo kunnen zij ondersteuning krijgen van de relatietherapeuten en seksuoloog. Een week voordat het evenement plaats gaat vinden, ontvang je een uitnodiging. Ook is het belangrijk om te weten dat er tijdens de date niet gesproken mag worden over een hobby of werk.

https://successfulsingle.nl/