2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Het kiezen van een 4 koloms autobrug

Als u overweegt een eigen autobedrijf of autoreparatiewerkplaats te beginnen, is een autobrug echt een must. U kunt hierdoor zeer comfortabel, overzichtelijk en veilig aan de auto werken, zonder dat u bang hoeft te zijn dat er iets gebeurd. U kunt de 4 koloms hefbrug op verschillende manieren gebruiken om het werk gemakkelijker te maken. In dit blog artikel willen we je dan ook informeren over het kiezen van een autobrug.

Verschillende soorten hefbruggen

Er zijn verschillende soorten en maten verkrijgbaar van een autobrug. Het ligt er dan ook aan waar je de hefbrug precies voor gaat gebruiken. Het is echter wel belangrijk voor een garage dat er een hefbrug beschikbaar is. Reparaties aan 4-koloms liften en schaarliften zijn namelijk over het algemeen lastig uit te voeren, als de auto niet goed gelift wordt. Het voordeel is daarnaast met een 4 koloms hefbrug dat er gemakkelijk apk’s kunnen worden uitgevoerd. Dit is voor iedere garage natuurlijk zeer belangrijk.

De keuze voor een autobrug

Alle auto hefbruggen zijn stevig en robuust gebouwd, maar hebben tegelijkertijd ook lage onderhoudskosten. De 4 koloms autobrug is geschikt voor auto’s, bussen en 4×4 voertuigen door een minimale instaphoogte. Het biedt dan ook extra beveiliging voor uw autobruggen. Per pijler is er voor de hefbrug een dubbel veiligheidssysteem met veiligheidsindicator ontwikkeld. De mechanische veiligheid wordt gegarandeerd door een veiligheidsbeugel. Waar pneumatische veiligheid wordt gegarandeerd door veiligheidsladders. Dit zorgt er dan ook voor dat u ten alle tijden veilig te werk kunt gaan. Als u kiest voor een autobrug is het dan ook uiterst belangrijk dat u een veilig apparaat koopt. Het is bij de keuze van de autobrug daarnaast belangrijk dat u goed inschat waar u hem precies gaat plaatsen. Het neemt namelijk veel ruimte in beslag en u heeft daarnaast ruimte nodig om te werken!

https://leenvandenberg.nl/

Gerelateerde artikelen

Organiseert u een feest?

Oplossing voor de vele telefoontjes

Het drinken van water is gezond

Werken als taxi chauffeur

Een goede mediator in Abcoude

Let goed op als agrariër