2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Geniet van de lekkerste gerechten bij restaurant de Witte Zwaan

Restaurant de Bilt is een absolute aanrader om te bezoeken. Wanneer u lekker wilt eten in een gezellige atmosfeer, is dit de aangewezen plek. Restaurant de Bilt is nu geopend en verwelkomt u graag. Zowel met een klein als groot gezelschap bent u hier van harte welkom. Geniet ook van de lekkerste gerechten in een gezellige setting. U kunt hier zowel genieten van het meest lekkere eten als van een leuke middag of avond.

U bent van harte welkom

Wanneer u op zoek bent naar een goed restaurant, Restaurant de Bilt is de aangewezen plek. Dit restaurant is opgericht door Timo Agterberg. Dit is de chef van de Witte Zwaan en is geboren in De Bilt en opgeroeid in de Witte Zwaan. In 1963 begon hier al het familiebedrijf en is de liefde voor eten er met de paplepel ingegoten. Tegenwoordig runt Timo dit restaurant samen met zijn vrouw. Samen zorgen ze er voor dat u kunt genieten van de meest smaakvolle seizoensgerechten in een gezellige omgeving.

Ontdek de meest lekkere gerechten

Restaurant de Witte Zwaan in de Bilt biedt de meest gevarieerde gerechten. U kunt hier zowel terecht voor de meest klassieke als speciale seizoensgerechten. De meest verse ingrediënten zijn hier standaard inbegrepen. De hoogst haalbare kwaliteit wordt hier gewaarborgd. Dit zowel door de beste ingrediënten als hoogst haalbare hygiëne. Uw diner wordt hier met liefde bereidt en dat proeft u.

Reserveer uw tafel

U bent van harte welkom bij restaurant de Witte Zwaan. Zowel met een kleine als grote groep zijn er volop plaatsen beschikbaar. Kom langs met uw partner, familie, vrienden of collega’s. Restaurant de Witte Zwaan is geschikt voor een klassiek uit etentje en speciale gebeurtenissen. Reserveer nu uw plaats online!

https://witte-zwaan.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik sparen met hoge rente?

Wat kun je doen om rijangst te overwinnen?

40 of 25 jaar jubileum? Bestel jubileum speldjes bij Pins and More.NL

Gezichtsbehandeling in Zoetermeer

Uw auto poetsen in Alkmaar is een absolute aanrader

tandarts Leidschenveen