2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Geniet het hele jaar door van een houten tuinhuis op maat

Tuinhuis op maat

Een tuin is pas helemaal af met een prachtig tuinhuis. Zeker een houten huisje oogt heel mooi en natuurlijk. Wilt u een kwaliteitsvol houten tuinhuis, moet u bij Fries Houtbouw zijn. Dankzij hun jarenlange ervaring in de houtbouw, vervaardigen ze tuinhuizen uit duurzame en kwaliteitsvolle materialen. Fries Houtbouw zorgt voor een professioneel ontwerp van uw ideale tuinhuis op maat, een tuinhuis dat een frisse uitstraling aan uw tuin zal geven!

Een stevige overkapping

Tegenwoordig kiest men steeds vaker voor een tuinhuis met overkapping. Dit type tuinhuis is namelijk ideaal om te gebruiken als buitenkeuken of als extra carport. Een tuinhuis met overkapping kan voor enorm veel doeleinden gebruikt worden. Fries Houtbouw zorgt dan ook voor een overkapping van stevige duurzame materialen, zodat u op elk moment van uw nieuw tuinhuis gebruik kan maken.

Een charmante blokhut

Naast een uniek tuinhuisje, kan Fries Houtbouw ook een prachtige blokhut op maat creëren. Een blokhut is als het ware een luxe tuinhuis, vervaardigd uit dikke houten boomstammen. Om uw ideale blokhut op maat samen te stellen, geeft u al uw voorkeuren qua stijl, afmetingen en inrichting door. Fries Houtbouw zal op basis hiervan een unieke blokhut ontwerpen, waar u het hele jaar door van kan genieten!

Een schuur voor extra ruimte

Wilt u extra opslagruimte of een bijkomende werkruimte in uw tuin plaatsen, kan Fries Houtbouw ook een schuur op maat uittekenen. De grootte van een schuur op maat bepaalt u zelf, zodat u zeker de benodigde ruimte creëert. Zoals u ziet, zorgt Fries Houtbouw voor eender welk tuinhuis op maat. Ze kiezen steeds voor de beste materialen en baseren hun ontwerp volledig op uw wensen. Uw droom tuinhuis kan dan toch nog werkelijkheid worden!

https://www.frieshoutbouw.nl/site/