2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Ervaren ontwerper en installateur van industriële stofafzuiging

Mesys Industrial Air Systems BV levert maatwerk op het gebied van industriële afzuiging. De goed opgeleide medewerkers zijn in staat om een deskundig oordeel over uw bestaande systeem te geven. U kunt dit bedrijf uit Herwen daarnaast inzetten voor het ontwerpen en bouwen van een industriële stofafzuiging waarmee u aan alle regels en wetten voldoet. Ook voor luchttechniek en een ontgeuringsinstallatie kunt u bij deze VCA-gecertificeerde onderneming terecht.

Industriële stofafzuigsystemen

Als uw bedrijf bulk- of stortgoed verwerkt, dan heeft Mesys altijd een passende industriële stofafzuiging, die ervoor zorgt dat stof op efficiënte wijze wordt afgezogen. Dit komt de levensduur van uw machines ten goede. Daarnaast heeft deze onderneming ook natwasser- en gaswassermachines voor de chemische, metaal- en voedingsmiddelenbranche. Een natwasser bindt stofdeeltjes aan water en scheidt de deeltjes door centrifugale kracht. Bij een gaswasser vindt dit proces plaats door absorptie.

Jarenlange expertise op het gebied van schone lucht

Als onafhankelijke en niet-merkgebonden leverancier heeft Mesys altijd een oplossing waar u jarenlang van profiteert. U vindt bij dit bedrijf bovendien alles onder één dak, van advies tot engineering en van productie tot installatie en service. De concepten die deze onderneming produceert zijn onderhoudsvriendelijk. In alle fasen van de levering van een installatie letten de medewerkers bovendien goed op de kosten. Doordat u met een systeem van Mesys de regels van uw milieuvergunning niet overschrijdt, voorkomt u ten slotte boetes.

De twaalf medewerkers van Mesys zijn intern opgeleid en helpen ook klanten in het buitenland. Heeft u een fabriek waarbij stof, gas of geur vrijkomt? Met een installatie voor industriële stofafzuiging van Mesys Industrial Air Systems bent u verzekerd van een veilige werkomgeving voor uw medewerkers, een positief effect op uw machines en emissies naar buiten die aan de wet voldoen!

https://www.mesys.nl/

Gerelateerde artikelen

Strandhuis

Trakteer uzelf op een bezoekje aan Salon la Détente

Kom bij de beste kapper in Delft!

Kilo’s kwijtraken

Wij vergeleken tentamentrainingen

Vloerenspecialist regio Amersfoort