2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Eenvoudig overschakelen van tabak naar E-liquid

Een gemakkelijke overgang van tabak naar Hexa 2.0

De meeste roker gebruiken nog altijd tabak omdat ze vinden dat een e-sigaret de tabaksproducten niet echt vervangt.

Het gebruik van de Hexa 2.0 brengt voor veel mensen de oplossing. Ze zorgen voor een uitstekende opwekking van stoom, een uitstekende smaak en een bevredigende nicotineafgifte.

Hexa 2.0 biedt u de kwaliteitssproducten die nodig zijn om u een goede vape-ervaring te geven en volledig over te stappen van tabak naar E-liquid.

Ze werken er hand aan om mensen te helpen weloverwogen beslissingen te nemen door regelmatig de nieuwste gezondheidsondzoeken en regelgeving te publiceren.

De Hexa 2.0 gebruiken met een van mengsel van nicotine en nicotinezout

De Hexa 2.0 heeft een automatisch “blusssysteem” waardoor het niet nodig is om bij inademen de blusknop in te drukken. U kunt de Hexa 2.0 Pod gebruiken met de mengsels die bij de Hexa 2.0 kit worden geleverd.ukunt ook kiezen om een ander E-liquid te gebruiken van Millers liquid of smok nord coils.

Wat is Millers liquid

Het staat het van oudsher bekend om zijn uitmuntende vakmanschap en uitgebreide productkennis. Bij Millers liquid streven ze er ook voortdurend naar om de professionaliteit van het ambacht te verbeteren. Ze hebben als tabaksproducent ook aspecten van e-smoking en E-liquid. Ze vullen hun traditionele methode aan door gebruik te maken van de nieuwste technologie en kwaliteitsborging voor ontwikkeling in hun eigen laboratorium, geoptimaliseerde productie en distributie, marketing en verkoop.

Gezien de internationale groei is Millers Juice met succes actief in meerdere landen, maar hun Nederlandse identiteit staat altijd voorop.

Smok nord coils

De Nord pod coils zijn nu in vier smaken beschikaar. De 0.6-ohm direct lung mesh coils en 1.4-ohm standaard “mouth to lung” coils worden bij de kit geleverd, terwijl de 0.8-ohm mesh MTL coils en 1.0-ohm keramische MTL coils apart worden verkocht.

In tegenstelling tot sommige andere coils kunnen de coils worden verwijderd en vervangen. Elke pod kan mogelijk een tijdje meegaan. Er wordt gebruikgemaakt van een rubberen plug die gemakkelijk uit te trekken is en blijft zitten. Het is onmogelijk dat u hem verkeerd plaatst.

De pods zijn makkelijk te vullen,

Vul de pod op een plaats met veel licht zodat u hem tot het maximum kunt vullen. U kunt de rubberen plug op zijn plaats houden door hem om te vouwen en onder het zwarte deel van het mondstuk te haken. De vulopening is groot genoeg voor de meeste normale druppelflesjes. De pods klikken niet precies op hun plaats, maar ze passen wel goed. Het mondstuk is een beetje breder en brokkeliger dan uw gemiddelde vape, maar het voelt eigenlijk comfortabel op de lippen.

https://www.esigaretsolutions.nl/

Gerelateerde artikelen

Kies aankomende kerst voor ijspegels verlichting!

Geniet van de lekkerste gerechten bij restaurant de Witte Zwaan

Geef je tuin een nieuwe look met deze tips

Hoe kun je het beste een stroomstoring oplossen

Kies voor een betrouwbare makelaar bij een huis kopen Apeldoorn

Beukenhaag kopen bij de Plantenspecialist