2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Een rollator of een rolstoel? Ga voor een rolstoel rollator!

 

Ben je op zoek naar een rollator en rolstoel in 1? Dan is de Rollz Motion Rollator de beste oplossing voor jou! De rolstoel rollator van Rollz is een hele slimme en innovatieve uitvinding die velen nodige ondersteuning biedt. De rolstoel rollator is zeer handig voor de mensen die tijdens het lopen nog extra ondersteuning nodig hebben en vervoert moeten worden door iemand. 

Rollz Motion

De Rollz Motion rolstoel rollator is een rollator en rolstoel in 1. Dankzij de Rollz Motion hoef je je nooit meer zorgen te maken over je energieniveau. De innovatieve Rollz Motion zorgt ervoor dat je zo lang kan lopen als je wilt, je kan zitten en geduwd worden wanneer je maar wilt om weer op kracht te komen. Met de Rollz Motion kun je er altijd bij zijn. Je kan alles meemaken wat je vrienden en familie meemaken: vakanties, attractieparken, uitstapjes, boodschappen doen en winkelen. 

Met de Rollz Motion rolstoel rollator heb je altijd de juiste ondersteuning bij je. Het design zorgt voor een mooi balans tussen de stijl en gebruiksdoel. Elk component op de rollator heeft een nuttige functie. Er is nog nooit een rollator geweest die zo comfortabel, stabiel en veilig is als deze. 

De rolstoel rollator van Rollz zorgt ervoor dat je bewegingsvrijheid wordt vergroot in elk soort omgeving! Met de rolstoel rollator van Rollz heb je alle zelfvertrouwen om naar buiten te gaan. Je kan langer en veel vaker bewegen, wat bijdraagt aan je mentale toestand. Veel bewegen is gezond. Het klinkt misschien onmogelijk als je een bepaalde aandoening hebt waardoor je moeilijk kan lopen, maar veel lopen met de rolstoel rollator van Rollz is een feit!

Dankzij de Rollz Motion wordt je wereld vergroot, dit heeft weer een bijdrage aan de vergroting van jouw zelfvertrouwen! De combinatie van een rolstoel en rollator kan je overal brengen!