2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Een bedrijfspand overnemen

De één zijn brood is de ander zijn dood. Een gezegde dat voor ondernemers en startende ondernemers sinds de coronacrisis ook van toepassing is geweest. Er zijn een hoop ondernemers geweest die, zoals in de horeca, de doodsteek hebben gekregen door het coronabeleid. Dit heeft ervoor gezorgd dat er een aantal faillissementen zijn ontstaan, wat natuurlijk ontzettend vervelend is voor die ondernemers. Voor de starters die er altijd van hebben gedroomd een eigen bedrijf te hebben is er echter ook de mogelijkheid om nu iets over te kopen. Dit kan een bedrijf zijn, maar het kan ook enkel een bedrijfspand zijn. Wil jij alleen zo’n pand overnemen? Dit kun je het beste doen via een makelaar.

Zoeken naar de juiste persoon

Om het juiste pand te vinden, moet je de juiste makelaar zoeken. Het liefste eentje die zich begeeft tussen de bedrijfspanden en verstand heeft van zaken. Het ene bedrijf is het andere ook niet, dus waar zoek je naar? Een grote industriële ruimte? Misschien een ouder pand met karakter? Misschien wel een kroeg met een oude houten vloer, maar eentje die niet stinkt naar bier. Zoveel mensen, zoveel wensen. Laat je dus begeleiden door een professioneel persoon.

Bestaande pand opknappen

Als je dan eenmaal een pand hebt gevonden, moet je het waarschijnlijk nog opknappen en klaarmaken voor een nieuwe start. Denk hierbij aan oude, stoffige bekleding op de vloer en vies behang aan de muur. Dat wil je natuurlijk niet hebben. Nu zal niet elk pand hier last van hebben, maar dat je iets moet doen is niet te voorkomen. Je kunt je voorkeur voor klussen aangeven bij je makelaar en dit mee laten spelen in de zoektocht. Schrijf bij mogelijke kandidaten op wat er sowieso moet gebeuren, en de voor- en tegenpunten.

Tegelvloer egaliseren

Wil jij een tegelvloer egaliseren? Egaliseren is een proces waardoor je makkelijker en sneller een nieuwe vloer kunt gaan leggen. Zo hoef je niet een hele tegelvloer er met een zware moker uit te gaan slopen, maar kun je simpelweg een tegelvloer egaliseren. Zodra dit gedaan is, is er niets meer te zien van de vorige vloer en ben je klaar voor een nieuwe. Dit kan erg voordelig voor je werken, en slimme keuzes zoals deze besparen je veel geld.

https://www.egaliseer.nl/egaliseren-tegelvloer/

Gerelateerde artikelen

Reden om meer muziek te luisteren

Tips voor ouderen om in beweging te blijven

Relatietherapie Rotterdam zorgt voor een gezonde relatie

Het belang van tijdregistratie

Een selfstorage in Venray huren is gemakkelijk

Dakdekkers in omgeving Oosterhout en omstreken