2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Duurzame oplossingen voor warmte en warm water

Zoekt u in Tilburg, Den Bosch of Breda een airco of pelletkachel met een duurzaam karakter? GNC Duurzaam heeft producten met een hoge kwaliteit, die u aan het werk kunt zien in de showroom in Werkendam. De airco’s koelen niet alleen uw huis, maar kunnen uw woning ook verwarmen. Ook als u een pelletkachel wilt uitkiezen die afgestemd is op uw situatie, dan bent u bij GNC aan het juiste adres. Of u nu een airco Tilburg nodig heeft of in Breda met een pelletkachel CO₂-neutraal wilt stoken, GNC Green Nordic Comfort heeft altijd een kwaliteitsoplossing waarmee u het hele jaar door warmte en warm water heeft.

Een airco Den Bosch of Tilburg die koelt en verwarmt

De airco’s van GNC Duurzaam zijn van Panasonic Airconditioning. De klantvriendelijke medewerkers geven u graag vrijblijvend advies over alle mogelijkheden. Wilt u een gasloze voorziening voor verwarming en tapwater, dan zijn de goedwerkende airco’s van GNC een duurzaam alternatief. De airconditionings bestaan uit een binnenunit en een buitenunit. Gekoelde of verwarmde lucht wordt door de binnenunit de ruimte in geblazen, terwijl de buitenunit weer warme of koude lucht afvoert. Wilt u een vrijblijvende offerte voor een airco Tilburg of een airco Den Bosch ontvangen, dan is GNC u graag van dienst.

GNC installeert in Breda of Tilburg pelletkachel met optimale verbranding

Een palletkachel met kleine stukjes hout is niet alleen eenvoudig in gebruik, maar ook gemakkelijk te onderhouden. De stookkosten zijn wel 30 tot 50% lager als u overgaat tot de aankoop van een pelletkachel die cv en tapwater verwarmt. Daarnaast ontvangt u een subsidie over uw aanschaf. Voor advies over Tilburg pelletkachel of Breda pelletkachel staat het GNC-team graag voor u klaar.

Wilt u meer weten over Panasonic airco’s, Breda pelletkachel of een andere energieoplossing voor particulieren en bedrijven? GNC Duurzaam heeft altijd een oplossing zonder verloren investeringen!

https://gncduurzaam.nl/