2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Doordachte, functionele ontwerpen van WEREstudio

WERE Studio bestaat uit twee jonge, ambitieuze professional die over brede kennis beschikken over van alles wat te maken heeft met uw project. Vanaf het geïnitieerde ontwerp, bouwkunde en de uiteindelijke financiën. Daarnaast geloofd WERE Studio dat een goed projectteam dat specifiek aansluit op uw eigen wensen en doelstellingen.

In de afgelopen jaren heeft WERE Studio een netwerk opgebouwd. Dit netwerk bestaat uit partners waar nauwe samenwerkingsverbanden mee zijn opgebouwd. WERE Studio ervaart veel plezier bij het vertalen van ideeën naar een ontwerp dat uiteindelijk werkelijkheid wordt. Of het nu gaat om een geheel nieuw pand of de transformatie van een oud pand tot een nieuw gebouw. WERE Studio innoveert constant en verbaasd keer op keer. 

Bij WERE Studio kunt u langskomen voor een artist impression. Een artist impression is een digitale illustratie van het uiteindelijke ontwerp. Dit is om het ontwerp goed tot z’n recht te laten komen en zodat u zelf inzicht krijgt in uw wensen en keuzes.

Een goed ontwerp is een functionerend ontwerp. U heeft het vast wel eens ervaren; soms komt u een ruimte binnen en er komt een bepaalde rust over u heen. Die rust die u ervaart getuigt van een goed ontwerp. Sommige ruimtes zijn dusdanig licht en lijken als het ware te ademen waardoor u geïnspireerd raakt. Dat wil toch iedereen?            

Als u wilt weten hoe een ideale ruimte eruitziet voordat die ruimte er in werkelijkheid is, dan is dat tegenwoordig mogelijk met 3D visualisatie. Bij 3D visualisatie maakt u al uw wensen inzichtelijk. U heeft waarschijnlijk al een aantal wensen die u zeker terug wilt zien in het ontwerp. Bij veel van die ideeën is het niet altijd eenvoudig om er een concreet beeld van de maken. 3D visualisatie is een krachtig communicatiemiddel waarmee u uw wensen exact overeen kunt laten komen met het ontwerp. Hierdoor krijgt u altijd het mooiste resultaat krijgt. In de drie dimensionale visualisatie kunt u direct een duidelijk en concreet beeld krijgen van hoe ruimtelijk een ruimte is en hoe de ruimte aanvoelt. Dit gebeurt allemaal tijdens de ontwerpfase dus u kunt uw wensen ten alle tijden gemakkelijk aanpassen. Neem contact op met WERE Studio voor een verblijvende offerte met betrekking tot 3D visualisatie op WEREstudio.com.