2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Dé makelaar in Amsterdam – Finsens Makelaardij

Een makelaar weet wat een eigendom waard is

Een van de taken van een makelaar is het bepalen van de waarde van een woning. Een makelaar Amsterdam met ervaring kent de markt beter dan wie ook. Daardoor kan hij of zij de waarde van een woning goed inschatten. De makelaar Amsterdam zal ook direct kunnen bepalen of het wel het juiste moment is om het pand op de markt te brengen.

Veel particuliere verkopers zijn vaak niet in staat om de waarde van hun eigen bezit correct in te schatten. Het kan gebeuren dat het bezit ver onder de waarde wordt verkocht of dat de prijs ver boven de waarde wordt vastgesteld. Daarom is het inschakelen van een makelaar Amsterdam Oost belangrijk. Hoe langer een pand op de markt is, hoe kleiner de kans is dat het wordt verkocht, omdat potentiële kopers denken dat het object niet populair is of een “catch” heeft, anders zou de eigenaar het al lang geleden hebben verkocht. De makelaar Amsterdam Oost zal ervoor zorgen dat dit niet gebeurt.

De presentatie van een eigendom

Vooral voor de verkoop van een woning zijn een mooie visuele voorstelling en een grondige uitleg de sleutel tot succes. Een aantrekkelijke presentatie van het pand door de makelaar Amsterdam Centrum leidt tot een snelle en succesvolle marketing. Het bevat onder andere foto’s en plattegronden van het pand.

Een gecertifieerde makelaar weet hoe hij een klantengroep moet aanspreken en heeft ook een klantenbestand. Dit zou potentiële kopers kunnen bevatten die geïnteresseerd zouden kunnen zijn in het kopen van de woning. Een echt goede makelaar Amsterdam slaagt er vaak in om het onroerend goed snel op de markt te brengen, zodat het niet eens op vastgoedportalen wordt gepubliceerd.

Een gerenommeerde makelaar adviseert

Advies over verkopen, kopen of huren maakt deel uit van het dagelijkse werk van een makelaar Amsterdam. Hij kan u bijvoorbeeld een verhuisbedrijf, een energieconsultant of tips voor financiering geven. Bij schade in en aan het huis kan hij een beroep doen op een geschikte specialist om een oplossing te vinden en eventuele herstelkosten te bepalen.

https://www.finsensmakelaardij.nl/nl/amsterdam-oost